Kate Middleton | Η 8χρονη που νίκησε τον καρκίνο χάρη στη βοήθειά της στέλνει σήμερα το δικό της μήνυμα στην πριγκίπισσά της

Το συγκλονιστικό μήνυμα της μικρής Mila στην πριγκίπισσα της καρδιάς της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η δημόσια ανακοίνωση της Kate Middleton πως, μετά το χειρουργείο, διαγνώστηκε με καρκίνο και ακολουθεί ένα πρωτόκολλο προληπτικών χημειοθεραπειών προκάλεσε παγκόσμιο σοκ. Και γέννησε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης και αγάπης για την πριγκίπισσα που δεν είναι λίγοι εκείνοι που χαρακτηρίζουν ως επόμενη Βασίλισσα.

Μια 8χρονη πρώην καρκινοπαθής ονόματι Mila Sneddon έχει ένα μήνυμα για την πριγκίπισσα Kate καθώς δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο: είναι δυνατή και δεν είναι μόνη της.

Η Sneddon συνάντησε για πρώτη φορά την πριγκίπισσα της Ουαλίας το 2021, ενώ είχε διαγνωστεί με λευχαιμία, και έκτοτε έχει αναπτύξει μια γλυκιά σχέση με την Kate. Το νεαρό κορίτσι μοιράστηκε ένα ειλικρινές μήνυμα με την πριγκίπισσα την Παρασκευή. "Θα είναι γενναία, επειδή ήμουν κι εγώ, και θα το πολεμήσει όπως έκανα κι εγώ", δήλωσε στη Mirror. "Ελπίζω να νιώσει σύντομα καλύτερα και της εύχομαι ταχεία ανάρρωση", πρόσθεσε η Sneddon.

Η μαμά της Sneddon, Lynda, έστειλε και εκείνη με τη σειρά της, τις θερμότερες των ευχών της, λέγοντας στο μέσο: "Η Kate είναι μαμά, σύζυγος, είναι νέα, όμορφη, αθλητική και το αντιμετωπίζει αυτό. Δείχνει ότι ο καρκίνος δεν κάνει διακρίσεις, μπορεί να επηρεάσει οποιονδήποτε ανά πάσα στιγμή. Της ευχόμαστε ειρηνική και γρήγορη ανάρρωση".

Η Kate Middleton ζήτησε να γνωρίσει τη Mila το 2021, αφού είδε μια φωτογραφία του άρρωστου κοριτσιού να κοιτάζει τον πατέρα της, Scott, μέσα από ένα παράθυρο, ενώ λάμβανε χημειοθεραπεία κατά τη διάρκεια της καραντίνας του Covid-19. Η βασίλισσα συμπεριέλαβε την εικόνα στο φωτογραφικό της βιβλίο Hold Still: A Portrait of Our Nation το 2020. Η πρώτη τους συγκινητική συνάντηση έγινε στο παλάτι Holyroodhouse στο Εδιμβούργο της Σκωτίας, όπου η Kate φόρεσε το αγαπημένο χρώμα της Mila, ροζ, σύμφωνα με την επιθυμία της, και έβαλε έναν μπάτλερ να σερβίρει στη μικρή δημητριακά όταν εκείνη είπε ότι πεινάει. Συναντήθηκαν για δεύτερη φορά στην ετήσια χριστουγεννιάτικη λειτουργία της Kate στο Αββαείο του Ουέστμινστερ, όπου η Μίλα κλήθηκε να διαβάσει μια προσευχή.

Διαβάστε Επίσης