Beatrice Borromeo | Με Dior δημιουργία στο πλευρό του Pierre Casiraghi

Η Beatrice Borromeo και ο σύζυγός της έκαναν μία από τις σπάνιες επίσημες εμφανίσεις τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Beatrice Borromeo, με την τελευταία της εμφάνιση, επιβεβαίωσε γιατί βρίσκεται στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες royals της Ευρώπης. Η 38χρονη βρέθηκε στο Salle des Étoiles του Μονακό δυνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Pierre Casiraghi. Το αγαπημένο ζευγάρι του Μονακό έδωσε το παρών στο Rose Ball που διοργανώνει κάθε χρόνο το The Princess Grace Foundation.

Το θέμα της βραδιάς ήταν η disco και η Beatrice Borromeo το υποστήριξε με custom δημιουργία με την υπογραφή του Dior -είναι μάλιστα και μούσα του γαλλικού οίκου. Το sequin φόρεμά της έμοιαζε με χρυσό όταν έπεφταν πάνω του τα φώτα. Η μητέρα δύο παιδιών αναβάθμισε την εμφάνισή της με σκουλαρίκια, ένα πλεκτό choker στο λαιμό και μία τσάντα clutch.

Με μία λάμψη Old Hollywood ήταν και τα μαλλιά της που επέλεξε να είναι μπούκλες ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με έντονο κόκκινο κραγιόν. Και τα δύο αυτά ήταν το χαρακτηριστικό στυλ της Grace Kelly.

H Beatrice Borromeo απαθανατίστηκε χέρι χέρι με τον σύζυγό της ενώ συνομιλούσαν και γελούσαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Beatrice Borromeo | Με Dior δημιουργία στο πλευρό του Pierre Casiraghi

Στην ίδια εκδήλωση το παρών έδωσαν -παρόλο που δεν φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί- κι άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας του Μονακό. Η πριγκίπισσα Καρολίνα, η Charlotte Casiraghi, ο πρίγκιπας Αλβέρτος με την πριγκίπισσα Charlene, η πριγκίπισσα Alexandra του Ανόβερο ήταν ανάμεσά τους.

Το Rose Ball, που εδραιώθηκε από την πριγκίπισσα Grace το 1954, επιτρέπει στη διεθνή υψηλή κοινωνία να συγκεντρωθεί σε ένα κλίμα "λάμψης και γιορτής". Ο βασικός του στόχος, ωστόσο, είναι να συγκεντρωθούν έσοδα για τους σκοπούς του Princess Grace Foundation που "βοηθά ανθρώπους και παιδιά που έχουν ανάγκη με το να αναπτύσσει ανθρωπιστικά και φιλανθρωπικά project".

Αυτή τη χρονιά την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς είχε ο Γάλλος σχεδιαστής Christian Louboutin που στόλισε τον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η γιορτή με disco μπάλες και neon φώτα.

Η εμφάνιση αυτή της Beatrice Borromeo έγινε λίγο μετά από την επιστροφή της από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Ως πρέσβειρα του Dior, στήριξε με την παρουσία της στην πρώτη σειρά την επίδειξη Haute Couture Spring/Summer 2024 τον Ιανουάριο. Πρόκειται επίσης για μία από τις σπάνιες επίσημες εμφανίσεις της με τον σύζυγό της στο πλευρό της.

Διαβάστε Επίσης