Πριγκίπισσα Ευγενία | Η νέα της απόφαση υποδηλώνει ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει με τον πατέρα της, πρίγκιπα Andrew

Η εμπλοκή του ονόματος του πρίγκιπα Andrew στα νέα έγγραφα που αφορούν το σκάνδαλο Epstein προκαλεί προβλήματα στη σχέση με τις κόρες του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα πράγματα είναι σοβαρά. Τουλάχιστον, αυτό αποδεικνύει η πρόσφατη απόφαση της πριγκίπισσας Ευγενίας, κίνηση στην οποία δεν είχε προβεί στο παρελθόν.

Ειδικότερα, η 34χρονη πριγκίπισσα, πρόκειται να μείνει μόνιμα στην Πορτογαλία "για να ξεφύγει από το σκάνδαλο του πρίγκιπα Andrew και την επαναφορά του ονόματός του σε νέα αρχεία σχετικά με την υπόθεση Epstein", υποστήριξε βασιλικός σχολιαστής. Η πριγκίπισσα της Υόρκης γιόρτασε τα 34α γενέθλιά της το Σαββατοκύριακο και βρισκόταν στο σπίτι της στην Πορτογαλία με την οικογένειά της, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η βασιλική σχολιάστρια Angela Levin υποστηρίζει ότι η μητέρα δύο παιδιών μετακόμισε στην Πορτογαλία για να ξεφύγει από το σκάνδαλο γύρω από τον πατέρα της, τον Δούκα της Υόρκης. Το 2019, ο πρίγκιπας Andrew έδωσε συνέντευξη στην Emily Maitlis στο Newsnight, όπου μίλησε για τη φιλία του με τον εκλιπόντα καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα Jeffrey Epstein.

Σήμερα, η Levin δηλώνει: "Φαίνεται πως ό,τι κι αν συμβεί, παρά την σοβαρότητά του, με τον Andrew ή τη μητέρα τους να παθαίνει καρκίνο, η Ευγενία και η Βεατρίκη είναι πολύ θετικές στο να συζητήσουν όλα τα θέματα, ίσως εκτός από ένα. Δεν ξέρω αν η Ευγενία θα καθόταν κάτω με τον πατέρα της και θα συζητούσαν για να διατηρήσουν μια σχέση μετά το σκάνδαλο. Έχει μετακομίσει στην Πορτογαλία. Ξέρω ότι ήθελε να φύγει από το Λονδίνο και ίσως νιώθει ότι θέλει να ξεφύγει από το σκάνδαλο".

Διαβάστε Επίσης