Η κόρη που δεν είχε ποτέ | Ο δεσμός ανάμεσα στον Βασιλιά Κάρολο και την Kate Middleton γίνεται όλο και πιο δυνατός

Πλέον, ο ένας είναι το στήριγμα του άλλου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο δεσμός της Kate Middleton και του βασιλιά Καρόλου δυναμώνει όλο και περισσότερο. Τουλάχιστον, αυτό φαίνεται να υποστηρίζουν άτομα από το ευρύτερο περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας. Κοινή συνισταμένη το γεγονός ότι και οι δύο καλούνται να αντιμετωπίσουν διαφορετικές μορφές καρκίνου, με τον έναν να μετατρέπεται σε στήριγμα του άλλου. 

"Είχε πάντα έναν πολύ καλό δεσμό μαζί της. Δεν νομίζω ότι είναι αλαζονικό να πούμε ότι είναι σαν την κόρη που δεν είχε ποτέ", λέει η βασιλική βιογράφος Sally Bedell Smith στο περιοδικό PEOPLE. "Μοιράζεται με τον William την επιθυμία να την προστατεύσει. Είναι μαζί σε αυτό, η Kate και ο βασιλιάς είναι ένα".

Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δήλωσαν ότι ο βασιλιάς Κάρολος, 75 ετών, ήταν "τόσο περήφανος για την Kate και το θάρρος της να μιλήσει όπως μίλησε" για να ανακοινώσει τα νέα της για τον καρκίνο στις 22 Μαρτίου. Την ημέρα πριν το ευάλωτο βίντεο της Kate Middleton προκαλέσει σοκ σε όλο τον κόσμο, ο ίδιος και η πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιράστηκαν ένα ιδιωτικό γεύμα στο κάστρο του Ουίνδσορ. 

Εκτός του ότι είναι βασιλιάς και μελλοντική βασίλισσα, είναι επίσης "δύο ασθενείς που περνούν μια κοινή εμπειρία υγείας", όπως υπογραμμίζει βασιλική πηγή, σημειώνοντας ότι "είναι βέβαιο ότι έχουν αναπτύξει μία αρκετά στενή σχέση. Φαντάζομαι ότι υπήρξε κάποια παρηγοριά [για την Kate] βλέποντας ότι ήταν δυνατόν να κρατηθούν κάποιες πληροφορίες ιδιωτικές χωρίς να υπάρχει επιτακτική ανάγκη να τα μοιραστούν όλα".