Πριγκίπισσα Charlotte | Πώς θα μοιάζει στα 22 της

Με τη βοήθεια του AI βλέπουμε ένα φουτουριστικό πορτρέτο με την πριγκίπισσα Charlotte.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Charlotte έχει κερδίσει την προσοχή αλλά και την αγάπη του κόσμου από την ημέρα της γέννησής της. Η δεύτερη κόρη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton ήρθε στον κόσμο το 2015. Στα οκτώ χρόνια που ακολούθησαν, η αυξανόμενη δημοτικότητά της είναι μια αντανάκλαση του χαρίσματός της και της συμπάθειας που εμπνέει σε κάθε δημόσια εμφάνισή της. 

Η φυσική γοητεία της και η χάρη με την οποία διαχειρίζεται την προσοχή των media είναι αξιοθαύμαστα. Κυρίως αν σκεφτεί κανείς ότι η πριγκίπισσα Charlotte βρίσκεται συνεχώς υπό την πίεση της δημόσιας εικόνας της στη Βρετανία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.  

Πώς θα μοιάζει η πριγκίπισσα Charlotte στα 22 της

Είναι τόσο μεγάλη η αδυναμία που έχουν στην 8χρονη πριγκίπισσα που το γαλλικό περιοδικό, Point de Vue αποφάσισε να αξιοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη για να δείξει στους αναγνώστες του πώς θα μοιάζει η εγγονή του βασιλιά Καρόλου στα 22 της. Τι θα αλλάξει στην εμφάνισή της μέχρι το 2037;

Η τεχνολογία, η οποία μπορεί να προβλέψει το πώς μεγαλώνουν οι άνθρωποι, έχει δημιουργήσει ένα φουτουριστικό πορτρέτο της Charlotte που προσφέρει μια συναρπαστική οπτική της πριγκίπισσας σε μεγαλύτερη ηλικία. 

Το αποτέλεσμα δείχνει ότι η ενήλικη Charlotte θα διατηρήσει την αίσθηση της τωρινής της νεότητας. Επίσης, είναι εμφανής η ομοιότητά της με τη μητέρα της, Kate Middleton. Η κόρη της πριγκίπισσας της Ουαλίας θα κληρονομήσει τα γοητευτικά χαρακτηριστικά της. 

Πριγκίπισσα Charlotte | Πώς θα μοιάζει στα 22 της

Τα ανοιχτόχρωμα μάτια και τα καφέ μαλλιά της με τις χρυσές φυσικές ανταύγειες της, σύμφωνα με την εκδοχή του AI, θα παραμένουν και θα κλέβουν την προσοχή καθώς ωριμάζει. 

Πότε το ενδιαφέρον του κόσμου έγινε πιο έντονο για την πριγκίπισσα

Η τεχνολογία επέτρεψε στο περιοδικό όχι μόνο να δημιουργήσει μια εικόνα που θα δείξει την πιθανή εξέλιξη της εξωτερικής της εμφάνισης αλλά παρουσιάζει και το στιλ και τη χάρη που αναμένεται να έχει στο μέλλον η πριγκίπισσα. 

Πριγκίπισσα Charlotte

Το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό της έγινε ακόμη πιο έντονο τον Μάιο του 2023 κατά την τελετή της στέψης του βασιλιά Καρόλου. Η πριγκίπισσα Charlotte απαθανατίστηκε με την Alexander McQueen την οποία συνδύασε με μία κάπα και μία εντυπωσιακή στέκα -παρόμοιο look είχε και η μητέρα της εκείνη την ημέρα. 

Διαβάστε Επίσης