Πριγκίπισσα Charlotte | Η δραστηριότητα που οργάνωσε για την ανάρρωση της μητέρας της

Είναι γνωστή η αδυναμία που έχει η πριγκίπισσα Charlotte στην πριγκίπισσα της Ουαλίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Kate Middleton έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το σοβαρό χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στα μέσα Ιανουαρίου. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την πριγκίπισσα της Ουαλίας στο πλευρό της μητέρας της, Carole Middleton. Ήταν άλλωστε όλο αυτό το διάστημα στο υποστηρικτικό της σύστημα μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William και τα τρία τους παιδιά: πρίγκιπα George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα Louis. 

Η περίοδος ανάρρωσης βρήκε την 42χρονη πριγκίπισσα στο σπίτι της στο Windsor με τα αγαπημένα της πρόσωπα να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να την κάνουν να νιώσει καλύτερα. 

"Είναι όλοι σε επιφυλακή για να σιγουρευτούν ότι νιώθει άνετα" ανέφερε πηγή στο βρετανικό ΟΚ!. "Το σπίτι είναι γεμάτο μετά αγαπημένα λουλούδια της Kate, με άνετες κουβέρτες και μαξιλάρια και τα αγαπημένα της σνακ. Η Οικογένεια είναι απίστευτα χαρούμενη που την έχει πίσω στο σπίτι στο Adelaide Cottage".

Η ξεχωριστή δραστηριότητα που οργάνωσε η πριγκίπισσα Charlotte

Η ίδια πηγή συνεχίζει: "Λένε ιστορίες στην Kate, της φέρνουν τσάι και της φτιάχνουν σούπα". Η πριγκίπισσα Charlotte φέρεται να οργάνωσε μάλιστα μια ξεχωριστή δραστηριότητα για να βοηθήσει την ανάρρωση της Kate Middleton. Είναι άλλωστε γνωστή η αδυναμία που έχει στη μητέρα της. Η 8χρονη "οργάνωσε μέρα σπα". 

"Χρειάζεται ξεκούραση" αναφέρει η πηγή. "Αλλά η Kate δεν μπορεί να τα διώξει μακριά" συνεχίζει για την φροντίδα που δέχεται από τα παιδιά της. 

Ο πρίγκιπας William  μαγειρεύει όλα τα αγαπημένα φαγητά 

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και ο σύζυγός της. Ο πρίγκιπας William φέρεται να έχει αναλάβει τον ρόλο του στην κουζίνα και να φτιάχνει κάποια από τα αγαπημένα γεύματα της Kate Middleton. 

"Ο William έχει αναλάβει την κουζίνα" αναφέρει η πηγή. "Είναι αρκετά καλός και σε αυτό. Φτιάχνει γεύματα από βρώμη και smoothies και ψητό κοτόπουλο. Φτιάχνει μέχρι και το αγαπημένο καυτερό της Kate. 

Διαβάστε Επίσης