10 κινηματογραφικά ζευγάρια που δεν άντεχαν ο ένας τον άλλον

Συμπρωταγωνιστές σε πολύ γνωστές ταινίες που τους ήταν εξαιρετικά δύσκολο να συνυπάρξουν μπροστά στις κάμερες

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έχουμε απολαύσει αμέτρητες ρομαντικές ταινίες με μεγάλους έρωτες οι οποίοι έχουν αφήσει εποχή. Έχουμε κλάψει και συγκινηθεί: Αλλά δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Μερικά από τα πιο γνωστά κινηματογραφικά ζευγάρια υποδύονταν πως ζούσαν ένα μεγάλο έρωτα αλλά στα γυρίσματα... δεν άντεχαν ο ένας την παρουσία του άλλου. Να κάποιοι διάσημοι ηθοποιοί που πραγματικά έκαναν δύσκολη ο ένας τη ζωή του άλλου στα γυρίσματα.

Charlize Theron - Tom Hardy, Mad Max: Fury Road

H αλήθεια είναι ότι o Tom Hardy και η Charlize Theron δεν υποδύονταν ένα ρομαντικό ζευγάρι στο Mad Max του George Miller. Η έντονη και εκρηκτική ατμόσφαιρα της ταινίας ταίριαξε γάντι με την ανταγωνιστική σχέση της Φουριόζα που υποδυόταν η Theron με τον Μαξ του Hardy. Στην ταινία οι δύο χαρακτήρες σταδιακά ξεπέρασαν την έλλειψη εμπιστοσύνης που είχαν και προχώρησαν σε μια συμμαχία που αργά εξελίχθηκε σε φιλία. Εκτός οθόνης όμως τα πράγματα δεν έφτασαν ποτέ τόσο μακριά. Η Theron έχει πει ότι εκείνη και ο Hardy δεν ήταν οι καλύτεροι φίλοι όταν γίνονταν τα γυρίσματα. "Ίσως η ταινία να είναι αυτό που είναι επειδή το παλεύαμε τόσο πολύ μεταξύ μας και οι χαρακτήρες μας έπρεπε να παλεύουν πολύ μεταξύ τους. Αν ήμασταν μέσα στις γλύκες ίσως η ταινία να μην ήταν τόσο καλή."

Ryan Gosling - Rachel McAdams, The Notebook

Ενώ η Allie και ο Noah τσακώνονταν, χώριζαν, και τελικά συμφιλιώνονταν, στη ρομαντική ταινία "Το Ημερολόγιο", ο Ryan Gosling και η Rachel McAdams αποκαλύφθηκε ότι μόνο τσακώνονταν. "Ίσως δε θα έπρεπε να πω αυτή την ιστορία, αλλά πραγματικά δε τα πήγαν καλά ούτε μία ημέρα στα γυρίσματα. Ούτε μία.", είπε ο σκηνοθέτης της ταινίας Nicholas Cassavetes. "Μια μέρα ενώ γύριζα μια μεγάλη σκηνή και ο Ryan έκανε πρόβα με τη Rachel με φώναξε και μου είπε να την πάρω από μπροστά του και να του φέρω μια άλλη ηθοποιό ώστε να διαβάσει τα λόγια του μαζί της. Δεν μπορούσε να το κάνει με τη Rachel." Ο σκηνοθέτης περιέγραψε πως οι δυο τους κατέληγαν να τσιρίζουν και να φωνάζουν ο ένας στον άλλον. Αλλά όλη αυτή η ένταση προφανώς σήμαινε κάτι άλλο αφού μετά τα γυρίσματα ο Gosling και η McAdams κατέληξαν να είναι μαζί για 3 χρόνια.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζευγάρια στο womantoc.gr