Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα στην πασχαλινή λειτουργία

Ο βασιλιάς Κάρολος έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση με καρκίνο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Χαμογελαστοί εμφανίστηκαν ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα το πρωί της Κυριακής κατά την άφιξή τους στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Το βασιλικό ζευγάρι υποδέχτηκε πλήθος κόσμου που είχε στηθεί από νωρίς έξω από το κάστρο του Windsor για να δει τον Βρετανό μονάρχη στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει ήδη επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά του αλλά περιόρισε τις δραστηριότητές του σε μικρότερης κλίμακας συναντήσεις. Ο 75χρονος βασιλιάς υποδέχτηκε επίσημους καλεσμένους του στο Buchigham αλλά σήμερα επέστρεψε σε μία από τις επίσημες οικογενειακές παραδόσεις. 

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα στην πασχαλινή λειτουργία

Οι τελετουργίες που άλλαξε ο βασιλιάς Κάρολος 

Φυσικά, στο πλαίσιο της πρόληψης για την υγεία του έχουν γίνει αλλαγές στις καθιερωμένες διαδικασίες. Ο βασιλιάς Κάρολος δεν έχει προγραμματίσει να βρεθεί σε κάποια δεξίωση μετά τη λειτουργία αλλά ούτε και έχει οργανώσει κάποιο οικογενειακό γεύμα στο κάστρο του Windsor. 

Κατά την άφιξή του στο Windsor είχε εμφανώς καλή διάθεση. Έφτασε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του με αυτοκίνητο. Αφού χαιρέτησε το πλήθος συνέχισε την πορεία του για το παρεκκλήσι. 

Οι ενδυματολογικές επιλογές του ζευγαριού

Για την περίσταση ο βασιλιάς Κάρολος επέλεξε ένα ανοιχτόχρωμο μπλε κοστούμι το οποίο συνδύασε με μία από τις αγαπημένες του γραβάτες κι ένα σκούρο μπλε παλτό. Η βασίλισσα Καμίλα προτίμησε ένα σμαραγδί φόρεμα το οποίο συνδύασε με ασορτί καπέλα και σουέντ μπότες. Ολοκλήρωσε το look της με μαύρη τσάντα Chanel κι ένα μαύρο πανωφόρι. 

Το βασιλικό ζευγάρι συνόδευσαν στην κυριακάτικη λειτουργία, ως είθισται, μέλη της οικογένειας. Ανάμεσά τους η πριγκίπισσα Άννα με τον σύζυγό της Sir Timothy Laurence, ο δούκας και η δούκισσα του Εδιμβούργου, ο πρίγκιπας Andrew και η Sarah Ferguson. 

Απόντες είναι ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton που επέλεξαν να περάσουν τη μέρα αυτή με τα τρία παιδιά τους. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται άλλωστε στην πρώτη φάση της προληπτικής χημειοθεραπείας και έχει ζητήσει σε αυτή την περίοδο "χρόνο, χώρο και διωτικότητα". 

Διαβάστε Επίσης