Βασιλιάς Κάρολος | Ποιοι Royals απουσίαζαν από την πασχαλινή λειτουργία στην οποία ηγήθηκε

Μπορεί στη φετινή πασχαλινή λειτουργία οι περισσότεροι να εστίασαν στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του βασιλιά Καρόλου μετά τη διάγνωση με καρκίνο, όμως, δεν είναι λίγοι οι Royals που έλαμψαν... διά της απουσίας τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η φετινή πασχαλινή λειτουργία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας αποτέλεσε ίσως την πιο πολυαναμενόμενη των τελευταίων ετών. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την εμφάνιση του βασιλιά Καρόλου εν μέσω της μάχης που δίνει απέναντι σε μία ιδιότυπη μορφή καρκίνου.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα ηγήθηκαν της βασιλικής οικογένειας καθώς βγήκαν για την πασχαλινή τελετή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ την Κυριακή. 

Αλλά φέτος, όπως είχαν ανακοινώσει προηγουμένως τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, η λειτουργία θα ήταν μια σύντομη υπόθεση στην οποία παρευρέθηκε πολύ μικρότερος αριθμός μελών της βασιλικής οικογένειας. 

Μεταξύ εκείνων που απουσίαζαν αξιοσημείωτα από την εκκλησιαστική έξοδο περιλαμβάνονταν ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας και τα παιδιά τους. Όπως είναι κατανοητό, η Kate Middleton κρατά χαμηλό προφίλ καθώς υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία και δεν αναμενόταν να παραστεί. Δεν είναι γνωστό πού περνούν οι Ουαλοί τις πολύμηνες πασχαλινές διακοπές των παιδιών τους, αλλά είναι πιθανό ο William, η Kate, ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis να έχουν μετακομίσει στο εξοχικό τους σπίτι δέκα υπνοδωματίων, το Anmer Hall, στο Norlfolk, όπου συνήθως αποσύρονται κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών.

Η Zara και ο Mike Tindall επίσης συνήθως συνοδεύουν τους βασιλικούς το Πάσχα, αλλά φέτος δεν εμφανίστηκαν. Ο αδελφός της Zara, Peter Phillips, είναι επίσης συνήθως τακτικός επισκέπτης της πασχαλινής εκκλησιαστικής λειτουργίας, συμμετέχοντας με τις κόρες του Savannah και Isla, αλλά φέτος δεν ήταν.

Στο παρελθόν, η πριγκίπισσα Βεατρίκη και η πριγκίπισσα Ευγενία έχουν επίσης δώσει το παρών με τους αντίστοιχους συζύγους τους, Edoardo Mapelli Mozzi και Jack Brooksbank. Αλλά φέτος απουσίαζαν και οι αδελφές York, με τα πρόσωπα που πλαισίωσαν τον μονάρχη και τη σύζυγό του να περιορίζονται στην πριγκίπισσα Άννα, την Sophie του Εδιμβούργου, τη Sarah Ferguson και τον πρίγκιπα Andrew. 

Διαβάστε Επίσης