Πριγκίπισσα Leonor | Ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για να δει τον σύντροφό της

Ποιος είναι ο νεαρός που έκανε την πριγκίπισσα Leonor να διασχίσει τον Ατλαντικό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μια ανατροπή στο πρόγραμμά της έκανε η πριγκίπισσα Leonor. Η κόρη του βασιλιά Felipe και της βασίλισσας Letizia έκανε μια γρήγορη απόδραση στη Νέα Υόρκη αμέσως μετά το Πάσχα το οποίο πέρασε μαζί με την οικογένειά της. Αυτό που κάνει όμως τη μεγαλύτερη εντύπωση στο ταξίδι της πριγκίπισσας είναι το κίνητρό της.

Η πριγκίπισσα Leonor διέσχισε τον Ατλαντικό για λίγες μέρες. Παρόλο που οι λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, υπάρχει η υποψία ότι έγινε για μια επανασύνδεση. Όχι όμως μια οποιαδήποτε επανασύνδεση αλλά μία ξεχωριστή συνάντηση με έναν πρώην συμμαθητή και στενό της φίλο από τα χρόνια του UWC Atlantic College στην Ουαλία.

Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα, η πρωτότοκη κόρη του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία του διαλείμματος από την στρατιωτική της εκπαίδευση στην Στρατιωτική Ακαδημία της Zaragoza για να ταξιδέψει στο Μεγάλο Μήλο.

Ο λόγος ήταν, όπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ του περιοδικού Hola, είναι για να συναντήσει τον Gabriel Giacomelli. Είναι ο ίδιος Gabriel του το γερμανικό περιοδικό Bunte περιέγραψε ως "γιο του ζευγαριού εκατομμυριούχων από τη Βραζιλία που μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη".

Είναι ο ίδιος νεαρός άνδρας που απαθανατίστηκε να επισκέπτεται την Ισπανία το 2022 και συνοδευόταν από τη βασιλική οικογένεια στα γενέθλια της Paloma Rocasolano, της νονάς της Leonor και μητέρα της βασίλισσσας Letizia. Έκτοτε αναφέρεται ως ο σύντροφος της Leonor.

O Gabriel Giacomelli είναι ψηλός με σκούρα, σκουρά μαλλιά και είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος από την πριγκίπισσα Leonor. Η ειδική στα βασιλικά θέματα Pilar Eyre αποκάλυψε στο blog της ότι οι δυο τους είναι αχώριστοι. Προσθέτει ότι δημιούργησαν μια δυνατή φιλία στα χρόνια που φοιτούσαν στο ίδιο σχολείο στην Ουαλία οπότε η πριγκίπισσα Leonor τον πήρε μαζί της στην Ισπανία για να γνωρίσει τους γονείς της.

Αργότερα αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για τους γονείς του. Η μητέρα του περιγράφεται ως μια επιτυχημένη γυναίκα στον χώρο της διαφήμισης. Ο πατέρας του είναι ειδικός στα διεθνή οικονομικά και εργάζεται για την Deutsche Bank.

Ο Gabriel ζει με τους γονείς του σε ένα υπέροχο οροφοδιαμέρισμα στις όχθες του ποταμού Hudson κοντά στην Wall Street. Του αρέσουν τα σπορ και η Τέχνη. Μιλάει, όπως η Leonor, αρκετές γλώσσες στις οποίες συμπεριλαμβάνονται τα αγγλικά, τα πορτογαλικά και τα γερμανικά.

Διαβάστε Επίσης