Η πριγκίπισσα Leonor γίνεται εξώφυλλο σε περιοδικό

Η πριγκίπισσα Leonor ξεχωρίζει για ακόμη μία φορά κατά τη θητεία της στη στρατιωτική ακαδημία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το περιοδικό Alabarda, που εκδίδεται από τη Βασιλική Φρουρά, έφτασε στο πολυαναμενόμενο 34ο τεύχος του. Το εξώφυλλό του είναι η πριγκίπισσα Leonor.

H ξεχωριστή αυτή έκδοση προσφέρει μια αποκλειστική ματιά στην πορεία που ακολουθεί η διάδοχος του θρόνου κατά τη στρατιωτική της εκπαίδευση. Το τεύχος σηματοδοτεί την πρώτη φορά που το περιοδικό επικεντρώνεται στο πρόσωπο της πριγκίπισσας της Asturias.

Η πριγκίπισσα Leonor και η στρατιωτική εκπαίδευση

Η πρωτότοκη κόρη του βασιλιά Felipe και της βασίλισσας Letizia προσαρμόστηκε γρήγορα στη στρατιωτική ζωή. Πρόσφατα πέρασε κάποια δύσκολα τεστ στα εδάφη του San Gregorio και την Ακαδημία Infantry Academy στο Toledo. Ωστόσο, η πριγκίπισσα Leonor τα πέρασε με επιτυχία, γεναιότητα και αυταπάρνηση. 

Λέγεται ότι η πριγκίπισσα δείχνει εξαιρετικές ικανότητες κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής της εκπαίδευσης. Μάλιστα, δεν έχει προνόμια λόγω του ρόλου της αλλά αντιμετωπίζεται όπως κάθε άλλος εκπαιδευόμενος στην Στρατιωτική Ακαδημία. 

Ένα ακόμα σημαντικό γεγονός είναι η πρόβλεψη για τη νέα χρονιά στην ακαδημία που αναμένεται να έχει περισσότερες γυναίκες λόγω της επίδρασης που είχε η πριγκίπισσα Leonor. 

To εξώφυλλο με την πριγκίπισσα Leonor

Οι royal fans θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για την πριγκίπισσα και την πορεία της στην ακαδημία μέσα από το νέο τεύχος του Alabarda.

Η πριγκίπισσα Leonor γίνεται εξώφυλλο σε περιοδικό

Πέρα από πληροφορίες περιλαμβάνει και πολλές φωτογραφίες της με τη στρατιωτική στολή. Είναι ένας θησαυρός για τους λάτρεις της βασιλικής οικογένειας αλλά και του στρατού.

Το περιοδικό τονίζει επίσης τη σημαία της εκπαίδευσης της Leonor. Μετά τη Γενική Στρατιωτική Ακαδημία της Zaragoza, θα μπαρκάρει με το καράβι Juan Sebastián Elcano ως δόκιμη αξιωματικός. Στη συνέχεια θα βρεθεί στο Naval School στο Marin και το επόμενο στάδιο είναι η Σχολή Ικάρων στη Murcia.

Διαβάστε Επίσης