Ο βασιλιάς Κάρολος φαίνεται να αγχώνει τον πρίγκιπα Harry και την Kate Middleton

Όσα αναφέρει δημοσίευμα των New York Times.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William είναι ίσως πιο κοντά στον βρετανικό θρόνο και τις αρμοδιότητες που συνοδεύουν τη θέση από ποτέ - αλλά μετά τη διάγνωση του καρκίνου του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου και της συζύγου του Kate Middleton, φέρεται να βρίσκεται υπό "ενδελεχή πίεση", σύμφωνα με έναν βασιλικό εμπειρογνώμονα.

Η δημοσιογράφος Tina Brown γράφει σε κείμενό της στους New York Times ότι "η σχεδόν ταυτόχρονη είδηση του καρκίνου του Καρόλου έφερε τον William και την Kate Middleton σε τρομακτική εγγύτητα με την ανάληψη του θρόνου, ακριβώς τη στιγμή που ήλπιζαν σε ένα διάστημα ετών για να αναθρέψουν τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας".

Υπενθυμίζεται ότι ο William και η Kate έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τον πρίγκιπα George, 10 ετών, την πριγκίπισσα Charlotte, 8 ετών, και τον πρίγκιπα Louis, 5 ετών. Η Brown, πρώην αρχισυντάκτρια του Vanity Fair, υπέθεσε ότι η προοπτική της διαδοχής του θρόνου είχε δημιουργήσει πολύ άγχος τόσο στον πρίγκιπα όσο και στην πριγκίπισσα της Ουαλίας.

"Η προοπτική αυτή, όπως μου είπαν, τους προκαλεί έντονο άγχος", έγραψε στο δημοσίευμα. "Η Kate είναι το πιο δημοφιλές μέλος της βασιλικής οικογένειας μετά τον William", τόνισε, προσθέτοντας: "Το μέλλον της μοναρχίας κρέμεται από μια κλωστή και αυτή η κλωστή είναι εκείνη".

"Δεν είναι μόνο η διάγνωση της Kate που βαραίνει το ζευγάρι”, συνέχισε η Brown. "Ένα  κύμα πρόωρης ευθύνης καταρρέει προς την κατεύθυνση της ίδιας και του William ... παγωμένοι, ανέτοιμοι και με την Kate Middleton πλέον σοβαρά άρρωστη, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας περιμένουν το τρομερό βάρος του στέμματος".

Διαβάστε Επίσης