Τατιάνα Μπλάτνικ | Η σύνδεσή της με την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Το συγκινητικό κείμενο που έγραψε η Τατιάνα Μπλάτνικ μια μέρα πριν από την τελετή.

HARPER'S BAZAAR TEAM
NDP

Η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 16 Απριλίου στην Αρχαία Ολυμπία. Ξεκίνησε το ταξίδι της με προορισμό το Παρίσι όπου θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024. Μία μέρα πριν από την επίσημη τελετή έγινε η γενική πρόβα και με αυτή την αφορμή η Τατιάνα Μπλάτνικ μοιράστηκε μερικές σκέψεις της αποκαλύπτοντας και τη σύνδεσή της με τη συγκεκριμένη τελετή.

"Αύριο στην Αρχαία Ολυμπία, η Ολυμπιακή Φλόγα θα ανάψει για τους Ολυμπιακούς του Παρισιού πριν ξεκινήσει το ταξίδι της στην Ελλάδα καλύπτοντας 5.000 χιλιόμετρα, 41 τοποθεσίες με 600 λαμπαδιδρόμους για να φτάσει στη Γαλλία στις 26 Απριλίου" αναφέρει αρχικά η Τατιάνα Μπλάτνικ.

"Αυτή η όμορφη τελετή, βουτηγμένη στην παράδοση, είναι χορογραφημένη από αυτή την απίστευτη γυναίκα, την Άρτεμη Ιγνατίου" συνέχισε έχοντας ανεβάσει μία φωτογραφία με τη φίλη της και χορογράφο και μία με τη Μαίρη Μινά που είναι η πρωθιέρεια της φετινής τελετής.

"Είχα τη ευλογία να περάσω χρόνο μαζί της συζητώντας τη σημασία της στάσης στην καθημερινότητά σου και κρατώ όσα μου είπε: Έχεις μια εξαιρετική στάση αλλά έχεις την τάση να κλίνεις προς τα πίσω και χρειάζεται να κλίνεις προς τα μπροστά -στη ζωή. Αυτό θα σου δώσει επίσης αυτοπεποίθηση".

"Αλλάζοντας τη στάση σου μπορεί να σου αλλάξει κυριολεκτικά τον τρόπο που νιώθεις. Το να έχω αυτή τη γνώση με έκανε κάποιες στιγμές να συνειδητοποιήσω όταν φοράω τακούνια και με έκανε να αλλάξω, να στέκομαι στητά, να κουνάω τους ώμους μου πίσω, να αναπνέω πιο βαθιά και αμέσως να νιώθω δυνατότερη, κινούμενη προς τα μπροστά. Μικρά εργαλεία μπορούμε να χρησιμοποιούμε καθημερινά να αλλάξουμε τη διάθεσή μας και να τις συνήθειές μας".

Στο τέλος του κειμένου της η Τατιάνα Μπλάτνικ ευχαρίστησε την Άρτεμη Ιγνατίου "για όλα όσα κάνεις και που είσαι πρέσβειρα του Breath Hellas", ενός οργανισμού με στόχο τη βελτίωση της ψυχικής υγείας και ευεξίας.

Διαβάστε Επίσης