Η μεζονέτα της Τατιάνας Μπλάτνικ στο Καστρί έχει το προσωπικό της αποτύπωμα

Η Τατιάνα Μπλάτνικ ζει στα βόρεια προάστια με τον σύζυγό της Νικόλαο τα τελευταία 8 χρόνια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος ζουν σε μια πολυτελή μεζονέτα στο Καστρί. "Την πρώτη φορά που είδα την Ελλάδα, ήταν μέσα από τα ματιά του συζύγου μου. Τη ζήλεψα την Ελλάδα, γιατί ο Νικόλαος ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της και ήταν σαν την άλλη γυναίκα μέσα στο σπίτι. Όταν μετακόμισα πλέον, αφέθηκα και δημιούργησα τη δική μου Ελλάδα" είχε πει σε τηλεοπτική της συνέντευξη τον περασμένο Ιανουάριο.

"Μετά από οκτώ χρονιά που ζω εδώ, είναι η πρώτη φορά που πιστεύω πως η Ελλάδα είναι πραγματικά το σπίτι μου", τόνισε η Τατιάνα Μπλάτνικ. Η καθημερινότητά της στο σπίτι μοιάζει με αυτή που έχει κάθε άνθρωπος που αγαπά τον χώρο που ζει και απολαμβάνει να φροντίζει τους δικούς του. "Μαγειρεύω, καθαρίζω, ξεφλουδίζω καρότα και πατάτες, βγάζω βόλτα το σκύλο, περπατάω στη φύση, μεριμνώ για τα υδραυλικά που δεν δουλεύουν όπως όλοι".

Στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της έχει μοιραστεί και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Μέσα από αυτά εντοπίσαμε και τη διακόσμηση που έχει επιλέξει σε κάποια από τα δωμάτια του σπιτιού της στα βόρεια προάστια. 

Η κρεβατοκάμαρα 

Σε όλους τους χώρους του σπιτιού πρωταγωνιστούν τα ουδέτερα χρώματα. Στην κρεβατοκάμαρα επικρατούν το λευκό στις ντουλάπες και τα κρεμ φωτιστικά. 

Η κουζίνα

Η Τατιάνα Μπλάτνικ περνά πολλές ώρες της ημέρας της στην κουζίνα αφού είναι το βασίλειο της wellbeing καθημερινότητά της.

Οι προμήθειες είναι τακτοποιημένες και οργανωμένες σε γυάλινα βαζάκια ενώ στον πάγκο της υπάρχουν όλες οι απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές. 

Το σαλόνι

Το σαλόνι είναι ένα ακόμα δωμάτια στο οποίο επικρατούν τα γήινα χρώματα και είναι γεμάτο από διακοσμητικά που αποτυπώνουν το στιλ των ιδιοκτητών του σπιτιού: μαξιλάρια, κεριά, vintage δίσκοι και φυτά. 

Η βεράντα

Οι ηλιόλουστες μέρες που επικρατούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου δίνουν τη δυνατότητα στον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ να καθίσουν στη βεράντα με το άνετο καθιστικό και την θέα του πράσινου κήπου. 

Διαβάστε Επίσης