Πιο απλή από ποτέ | Η Meghan Markle ποζάρει με τζιν και tshirt

Νέες φωτογραφίες της Meghan Markle είδαν το φως της δημοσιότητας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η μίνιμαλ κομψότητα χαρακτηρίζει τις νέες φωτογραφίες της Meghan Markle. Η δούκισσα του Sussex ποζάρει φορώντας ένα λευκό tshirt και τζιν και έχοντας αγκαλιά δύο φίλες της. Τα στιγμιότυπα μοιράστηκε η ιδρύτρια του οργανισμού Alliance of Moms, Kelly McKee Zajfen.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τις δύο γυναίκες μαζί με την Abigail Spencer, την πρώην συμπρωταγωνίστρια της Meghan Markle στο Suits και πολύ καλή της φίλη. Φορώντας τα ίδια ρούχα ποζάρουν χαμογελαστές με τα μπλουζάκια τους να γράφουν "Αγάπα όπως μία μαμά". Δεν ήταν ένα τυχαίο tshirt αφού τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα δοθούν σε "υπηρεσίες, εκπαίδευση και υποστήριξη έτσι ώστε νέοι γονείς να βρουν θαλπωρή και τα παιδιά τους να θεραπευτούν από ότι παλεύουν".

Στη λεζάντα των φωτογραφιών η Kelly McKee Zajfen σημείωσε: "Όταν μιλάμε για ανθρώπους στη ζωή μας που μας ανεβάζουν όταν το έχουμε ανάγκη με αδιαμφισβήτητη δύναμη αγάπης σκέφτομαι αυτές τις δύο. Με εμπνέετε. Με ανεβάζετε όποτε το χρειάζομαι και Αγαπάτε όπως μια Μαμά".

"Σας ευχαριστώ για τη συνεχή στήριξη στο Alliance of Moms για τη στήριξη της καμπάνιας και της νεολαίας μας. Με αυτό στηρίζετε την αποστολή να χτίσουμε λαμπρότερο μέλλον για τους νέους γονείς που έχουν δεχτεί ανάδοχη φροντίδα".

Η νέα εμφάνιση της Meghan Markle έρχεται σε μία έντονη περίοδο για την ίδια αφού πρόσφατα ξεκίνησε την προώθηση του νέου της brand American Riviera Orchard. Στις αρχές της εβδομάδας αποκαλύφθηκε και το πρώτο προϊόν που θα φιλοξενεί στέλνοντας μια πακέτα δώρου σε μια σειρά από φίλους τα οποία περιείχαν σπιτική μαρμελάδα.

Η Delfina Blaquier, που είναι σύζυγος του Nacho Figueras, ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία με μία από τις 50 μαρμελάδες που εστάλησαν και ευχαριστώντας τη δούκισσα του Sussex.

Στους παραλήπτες ήταν επίσης η σχεδιάστρια μόδας Tracy Robbins αλλά και η Kelly McKee Zajfen.

Διαβάστε Επίσης