"Γονάτισε και..." | Η Rita Moreno θυμάται την ιδιαίτερη πρώτη της γνωριμία με τον Lenny Kravitz

Όταν η θρυλική σταρ γνώρισε τον ανατρεπτικό καλλιτέχνη της σύγχρονης ροκ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Rita Moreno είναι μια φωτεινή προσωπικότητα της οποίας το ταλέντο μετρά δεκαετίες στην πρώτη γραμμή. Ο αντίκτυπος της Moreno στην κινηματογραφική οθόνη και τη σκηνή είναι ανεξίτηλος. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου "The Jennifer Hudson Show" της 18ης Απριλίου, η εμβληματική ηθοποιός και τραγουδίστρια μοιράστηκε αστεία γεγονότα, τα οποία με τρόπο παράδοξο συμπυκνώνουν τον βαθύ σεβασμό που απολαμβάνει στη βιομηχανία.

Η Moreno μοιράστηκε με την Jennifer Hudson την απροσδόκητη συνάντησή της με τον Lenny Kravitz σε ένα πάρτι των Όσκαρ. Η ιστορία εκτυλίσσεται καθώς η Moreno, συνοδευόμενη από την κόρη της, συστήνεται με θάρρος στον θρυλικό μουσικό. "Ήταν μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ", θυμήθηκε η Moreno.

"Πήγα στο πάρτι του Vanity Fair. Συστήνομαι, σε ανθρώπους που θαυμάζω. Ξέρετε, υπάρχει κάποιος πολύ διάσημος, δεν ντρέπομαι. Πηγαίνω και λέω "Γεια σας, είμαι η Rita Moreno. Σας αγαπώ", εξήγησε. "Έτσι είπα στην κόρη μου 'α, κοίτα, ο Lenny Kravitz, πάμε να πούμε ένα γεια'. Μου λέει: 'Τον ξέρεις;'. Είπα 'όχι'. Αλλά ήταν ένα πάρτι, στο οποίο όλοι ήταν χαρούμενοι και ήταν ολομόναχος", εξήγησε η Rita.

"Οπότε τον πλησίασα και του είπα: 'Γεια σου. Είμαι η Rita Moreno.' Και σε εκείνο το σημείο, δεν θα το πιστέψετε αυτό. Έπεσε στο πάτωμα και γονάτισε. Και συνέχισε και συνέχισε και συνέχισε και συνέχισε για το πόσο πολύ με θαύμαζε όλα αυτά τα χρόνια και όλα αυτά τα πράγματα. Παραλίγο να τα κάνω πάνω μου", αστειεύτηκε.

Διαβάστε Επίσης