Βασίλισσα Mary | Η αφιέρωση στον Frederik που δίνει τέλος στις φήμες

Ο βασίλισσα Mary και ο βασιλιάς Frederik είναι από τους πιο πολυσυζητημένους royals της Ευρώπης τους τελευταίους μήνες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Mary έκανε μια τρυφερή αφιέρωση στον σύζυγό της, βασιλιά Frederik καθώς εμφανίστηκε σε επίσημη εκδήλωση. Η βασίλισσα της Δανίας βρέθηκε στους εορτασμούς για τα 50 χρόνια του πανεπιστημίου Aalborg. Στο outfit της συμπεριέλαβε και το αγαπημένο της κολιέ που έχει επάνω το αρχικό F -μια ένδειξη αγάπης προς το πρόσωπο του συζύγου της.

Βασίλισσα Mary | Η αφιέρωση στον Frederik που δίνει τέλος στις φήμες

Η κίνηση αυτή της βασίλισσας Mary έρχεται μήνες μετά από τις εικασίες για την κρίση στον γάμο τους. Όλα ξεκίνησαν όταν στο τέλος της περασμένης χρονιάς ένα tabloid έγραψε για τη φερόμενη εξωσυζυγική σχέση του Frederik με την Μεξικανή socialite Genoveva Casanova.

Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από κοινή τους έξοδο στη Μαδρίτη ωστόσο η Genoveva Casanova φρόντισα να διαψεύσει τα σενάρια δηλώντας μάλιστα ότι θα κινηθεί νομικά. Λίγο καιρό αργότερα ανακοινώθηκε η παραίτηση της βασίλισσας Μαργαρίτας και οι φήμες φάνηκε να κατευνάζουν. Μέχρι που ο βασιλιάς Frederik επέστρεψε τον περασμένο Μάρτιο στη Μαδρίτη για ένα ιδιωτικό και σχεδόν μυστικό ταξίδι. Τα ισπανικά μέσα ανέφεραν ότι δεν ήταν το πρώτο του.

Το βασιλικό ζευγάρι της Δανίας παρόλα αυτά έκανε αρκετές κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Κάτι που άλλαξε από το Πάσχα και μετά. Η βασίλισσα Mary δεν ακολούθησε την οικογένειά της σε μία πασχαλινή απόδραση ενώ έκανε πολλές επίσημες solo εμφανίσεις. Κάτι που έδωσε και πάλι τροφή για σχόλια. Ίσως όμως η Mary να "απάντησε" με τον δικό της τρόπο.

Διαβάστε Επίσης