Πριγκίπισσα Βεατρίκη | Έφυγε από τη ζωή ο πρώην σύντροφός της, Paolo Liuzzo

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σε ένα ξενοδοχείο στο Μαϊάμι, έπειτα από υπερβολική δόση ναρκωτικών, άφησε την τελευταία του πνοή ο Paolo Liuzzo. Βρέθηκε νεκρός από την αστυνομία το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου. Ο 41χρονος είχε στο παρελθόν σχέση με την πριγκίπισσα Βεατρίκη. Ο δεσμός του με την εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ είχε ξεκινήσει όταν εκείνη ήταν 17 ετών και εκείνος 24.

Ο Paolo Liuzzo είναι γιος ενός Ιταλού μεγιστάνα και είχε λάβει πρόσκληση από τον πρίγκιπα Andrew και τη Sarah Ferguson το 2005 να περάσει μαζί τους χειμερινές διακοπές για σκι στο Verbier. Τότε έγινε γνωστό το ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνον και την πριγκίπισσα Βεατρίκη.

Ωστόσο, το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους έναν χρόνο αργότερα μετά την αποκάλυψη ότι ο νεαρός Ιταλός θα έπρεπε να επιστρέψει στις ΗΠΑ καθώς αντιμετώπιζε κατηγορίες κακοποίησης. Αυτό αφορούσε μία υπόθεση του 2002 με έναν συμφοιτητή του στη Μασαχουσέτη. 

Τον τελευταίο καιρό εργαζόταν ως σύμβουλος Τέχνης. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου στο Long Island. Με την είδηση του θανάτου το που έγινε γνωστή αρκετό καιρό αργότερα βγήκε στο φως και η μάχη που έδινε με τον εθισμό στις ουσίες. 

Διαβάστε Επίσης