Πριγκίπισσα Rajwa | Η πρώτη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Το κόκκινο φόρεμα που επέλεξε η πριγκίπισσα Rajwa και οι ευχές του πρίγκιπα Hussein.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Rajwa και ο πρίγκιπας Hussein της Ιορδανίας ανακοίνωσαν πριν από λίγο καιρό ότι θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Η σύζυγός του διαδόχου του θρόνου έκανε και την πρώτη διαδικτυακή εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στην οποία φαίνεται να λάμπει από ευτυχία.

Ο μέλλον πατέρας μοιράστηκε στο Instagram του μία φωτογραφία με αφορμή τα 30α γενέθλια της πριγκίπισσας Rajwa. Σε αυτή διακρίνεται η εορτάζουσα μπροστά και στο φόντο πίσω της ο σύζυγός της.

Η μελαχρινή καλλονή επέλεξε ένα μακρυμάνικο κόκκινο φόρεμα το οποίο συνδύασε με σκουλαρίκια Schiaparelli και χρυσή τσάντα clutch Bottega Veneta.

"Μακάρι ο Θεός να συνεχίσει να ευλογεί και να τρέφει τον δεσμό μας. Χαρούμενα γενέθλια Rajwa" έγραψε ο πρίγκιπας Hussein στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Tο ζευγάρι παντρεύτηκε σε μία ισλαμική τελετή που είναι γνωστή ως "katb ktab" στους κήπους του παλατιού, με καλεσμένους που έφτασαν τους 140. Ανάμεσά τους ήταν ο βασιλιάς Frederik με τη βασίλισσα Mary της Δανίας και ο βασιλιάς Willem-Alexander με τη βασίλισσα Maxima και την κόρη τους πριγκίπισσα Catharina-Amalia. 

Μετά τη γαμήλια τελετή, η πριγκίπισσα Rajwa Al Saif και ο πρίγκιπας Hussein μεταφέρθηκαν από το παλάτι Zahran στο παλάτι Al Husseiniya για μία ακόμη τελετή στην ιδιοκτησία που είναι γνωστή ως  Red Motorcade. 

Διαβάστε Επίσης