Πριγκίπισσα Charlotte | Η χαμογελαστή φωτογραφία που τράβηξε η Kate Middleton για τα 9α γενέθλιά της

Το νέο πορτρέτο με την πριγκίπισσα Charlotte συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία νέα φωτογραφία της έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι του Kensington. Αυτή τη φορά είναι ένα πορτρέτο της κόρης της Kate Middleton και του πρίγκιπα William. H πριγκίπισσα Charlotte κλείνει σήμερα τα 9 και οι γονείς της θέλησαν να τηρήσουν την παράδοση τιμώντας αυτή τη μέρα με ένα νέο πορτρέτο της κόρης τους. 

"Χαρούμενα 9α γενέθλια, πριγκίπισσα Charlotte. Σας ευχαριστούμε όλους για τα τρυφερά σας μηνύματα σήμερα" γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας. Το πορτρέτο, όπως σημειώνεται, είναι τραβηγμένο από την Kate Middleton. 

Μία εβδομάδα νωρίτερα δόθηκε στη δημοσιότητα και ένα νέο πορτρέτο του πρίγκιπα Louis που επίσης ήταν τραβηγμένο από την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ο Βενιαμίν της οικογένειας έγινε 6 στις 23 Απριλίου. Όσο για τον πρίγκιπα George, που είναι δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, θα γίνει 11 στις 22 Ιουλίου. 

Η παράδοση με τις φωτογραφίες έχει καθιερωθεί από τον 41χρονο William και την 42χρονη Kate εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που ο πρωτότοκος γιος τους ήταν μωρό. Τα πορτρέτα τραβάει τις περισσότερες φορές η Kate Middleton αφού είναι λάτρης της φωτογραφίας. 

Διαβάστε Επίσης