Βασίλισσα Letizia | Το iconic φόρεμα που επέλεξε στον γάμο του Frederik και της Mary

Μία ακόμη στιλιστική επιλογή που έκανε τη βασίλισσα Letizia να ξεχωρίσει.

Είκοσι χρόνια παντρεμένοι μετρούν η βασίλισσα Letizia και ο βασιλιάς Felipe. Το ζευγάρι θα γιορτάσει την 20η επέτειό του στις 22 Μαΐου. Πριν από εκείνους όμως ένα ακόμη βασιλικό ζευγάρι συμπληρώνει δύο δεκαετίες γάμου. Ο λόγος για τον βασιλιά Frederik και βασίλισσα Mary της Δανίας που παντρεύτηκαν πριν από 20 χρόνια στις 14 Μαΐου.

Ο γάμος του Frderik και της Mary είχε μια ξεχωριστή σημασία και για τη βασίλισσα Letizia. Έχοντας επίγνωση, λοιπόν, ότι θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής, επέλεξε με πολύ μεγάλη επιμέλεια το σύνολό της. Το κόκκινο φόρεμα που προτίμησε η βασίλισσα της Ισπανίας παραμένει iconic ακόμα και σήμερα.

Βασίλισσα Letizia | Το iconic φόρεμα που επέλεξε στον γάμο του Frederik και της Mary

Η βασίλισσα Letizia έκανε το ντεμπούτο της στον κύκλο των royals

Η σημασία της παρουσίας του βασιλικού ζευγαριού της Ισπανίας δεν είχε να κάνει με τη σχέση που έχουν με τον Frederik και τη Mary. Για τη βασίλισσα Letizia η εμφάνιση αυτή ήταν το ντεμπούτο της στον βασιλικό κύκλο της Ευρώπης. Ήταν ο πρώτος βασιλικός γάμος στον οποίο συνόδευε τον Felipe, λίγες ημέρες πριν από τη δική τους γαμήλια τελετή, όπου παρουσίαζε και επίσημα τον εαυτό της και σε διεθνές επίπεδο.

Η αρραβωνιαστικιά του τότε πρίγκιπα Felipe επέλεξε μία δημιουργία δια χειρός Lorenzo Caprile. Από το φόρεμα μέχρι τα κοσμήματα και το χτένισμά της, η Letizia Ortiz Rocasolano έμοιαζε με σταρ του Χόλιγουντ.

Ο συμβολισμός πίσω από το κόκκινο φόρεμα

Το κόκκινο συμβολίζει τη δύναμη, την αντοχή και την αγάπη. Το συνδύασε με ασορτί παπούτσια που το ανέδειξαν ακόμη περισσότερο.

Βασίλισσα Letizia και βασιλιάς Felipe

Τη σημασία του είχε όμως και η επιλογή του σχεδιαστή. Ο Lorenzo Caprile είναι ένας Ισπανός δημιουργός τον οποίο εμπιστεύτηκε μέσα στα χρόνια για πολλές από τις επίσημες εμφανίσεις της. 

Το iconic φόρεμα παραμένει στην γκαρνταρόμπα της και συνεχίζει να το επιλέγει σε ξεχωριστές περιστάσεις.

Διαβάστε Επίσης