Βασίλισσα Letizia | Το μυστικό για να δείχνει όμορφη στις φωτογραφίες

Δεν είναι το photoshop! Η βασίλισσα Letizia έχει τον δικό της τρόπο για να ποζάρει.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Letizia έχει πάντα μία πολύ προσεγμένη εικόνα ανεξάρτητα από την συνθήκη ή την περίσταση. Η εμφάνισή της δεν έχει ποτέ ούτε ένα μικρό σημάδι κούρασης ή δυσαρέσκειας. Κάτι που δεν συμβαίνει τυχαία αλλά είναι αποτέλεσμα μιας συνεχούς έμφασης στη λεπτομέρεια και στην τελειοποίηση της "τέχνης" της δημόσιας παρουσίας. 

Η εξωτερική της εμφάνιση, που περιλαμβάνει μίνιμαλ μακιγιάζ, αισθητικές θεραπείες και ισορροπημένη διατροφή, συμβάλει στην εντυπωσιακή της παρουσία. Το μυστικό όμως της "τελειότητάς" της βρίσκεται αλλού. Η βασίλισσα Letizia έχει εξελίξει μια σειρά από τεχνικές και κόλπα που της δίνουν μια σχεδόν ανεπιτήδευτη χάρη

Το μυστικό με τις εκφράσεις της

Το γερμανικό περιοδικό Bunte, εντυπωσιάστηκε από την αέναη τελειότητα της βασίλισσας Letizia. Ζήτησε, λοιπόν, από τον φωτογράφο Raul Rodriguez να αποκαλύψει τα μυστικά πίσω από τις εντυπωσιακές πόζες της βασίλισσας της Ισπανίας. 

Ανακάλυψαν ότι ένα από αυτά είναι το βλέμμα της. Αντί να κοιτά απευθείας στην κάμερα, η βασίλισσα Letizia διακριτικά στρέφει αλλού το βλέμμα της απαλύνοντας την ένταση των ματιών της. 

Επίσης, η σύζυγος του βασιλιά Felipe έχει τη συνήθεια να σφίγγει το σαγόνι της, που όχι απλά τονίζει το στόμα της αλλά προσθέτει και μία θελκτική λεπτομέρεια στην έκφρασή της. 

Η βασίλισσα Letizia έχει και τη σωστή πόζα

Ένα ακόμη τρικ που κάνει είναι η στάση του σώματός της. Πάντα στητή, ποτέ χαλαρή και ειδικά όταν φοράει ψηλοτάκουνα που ευνοεί μια ίσια πλάτη και εντυπωσιακή στάση σώματος. Βέβαια, τον τελευταίο καιρό προτιμά τα χαμηλοτάκουνα παπούτσια λόγω προβλήματος υγείας αλλά διατηρεί τη σωστή πόζα. 

Το ίδιο ισχύει και όταν κάθεται αφού κρατά τη σταθερή και αξιοπρεπή στάση, πλέκοντας τα πόδια της μόνο σε κάποιες περιπτώσεις για να δημιουργήσει ένα πιο χαλαρό κλίμα. 

Όταν βρίσκεται σε κίνηση, τραβάει την προσοχή με το αποφασιστικό της βλέμμα και τον συντονισμό που δείχνει μια ακλόνητη αυτοπεποίθηση. 

Το τρικ στο μακιγιάζ 

Ένας ακόμα θρίαμβος της δημόσιας εικόνας της είναι το μακιγιάζ της. Έχει βρει την τέλεια ισορροπία της περιποίησης και της φυσικότητας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας προτιμά ένα διακριτικό μακιγιάζ ενώ το βράδυ κάνει πιο έντονη το look Της με μάσκαρα και σκιές, χωρίς όμως ποτέ να δείχνει αφύσικη.

Η επιδεξιότητα της βασίλισσας Letizia όσον αφορά την εικόνα της και η ικανότητά της να διατηρεί τη μεγαλοπρεπή παρουσία της σε κάθε περίσταση την έχουν κάνει ένα πρότυπο βασιλικής χάρης και κομψότητας. 

Διαβάστε Επίσης