Βασίλισσα Letizia | Η ιστορία που κρύβει το κόκκινο jacket της

Η βασίλισσα Letizia επέλεξε να το φορέσει στη νέα της επίσημη εμφάνιση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στην τελετή απονομής βραβείων του φιλανθρωπικού οργανισμού Mutua Madrileña Foundation βρέθηκε η βασίλισσα Letizia. Για την εμφάνισή της επέλεξε με μεγάλη φροντίδα το σύνολό της επιβεβαιώνοντας, για ακόμη μία φορά, το καλό της γούστο αλλά.

Η βασίλισσα Letizia εμφανίστηκε με ένα κόκκινο jacket το οποίο συνδύασε με μαύρο παντελόνι και χαμηλοτάκουνα παπούτσια Magrit. Αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν φυσικά το jacket που απέκτησε από τον οργανισμό APRAMP (Association for the Prevention, Reintegration, and Care of Prostituted Women).

Η ιστορία πίσω από το σακάκι που επέλεξε η βασίλισσα Letizia

Το συγκεκριμένο item έκλεψε την καρδιά της τον περασμένο Ιανουάριο στην επίσημη επίσκεψη που έκανε στον οργανισμό που φροντίζει τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα εκπόρνευσης. 

Το σακάκι είναι φτιαγμένο από γυναίκες που έχουν επιβιώσει από trafficking. Ήταν ο πρωταγωνιστής στο outfit της βασίλισσας της Ισπανίας αφού επέλεξε να το σετάρει με ένα μίνιμαλ στιλ. 

Βασίλισσα Letizia | Η ιστορία που κρύβει το κόκκινο jacket της

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα Letizia επιλέγει να φορέσει ρούχο που έχουν φτιάξει οι γυναίκες του APRAMP αποδεικνύοντας ότι αξιοποιεί το ντύσιμό της για να "μιλήσει" για σκοπούς τους οποίους πιστεύει βαθιά. Στη συγκεκριμένη περίσταση ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με σκουλαρίκια P de Paola και το διαχρονικό της δαχτυλίδι Coreterno

Διαβάστε Επίσης