Βασίλισσα Καμίλα | Η αναφορά που έκανε στο Bridgerton

Στους θαυμαστές της δημοφιλούς σειράς του Netflix φαίνεται πως ανήκει και η βασίλισσα Καμίλα.

Το διάβασμα είναι μία από τις αγαπημένες ασχολίες της βασίλισσας Καμίλα. Έχει δημιουργήσει μάλιστα και τη δική της λέσχη βιβλίου με το όνομα Queen’s Reading Room. Πέρα από το να διαβάζει όμως μυθιστορήματα φαίνεται ότι απολαμβάνει και το να τα βλέπει σε τηλεοπτικές μεταφορές.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της η βασίλισσα Kαμίλα παραδέχτηκε ότι έχει δει το Bridgerton. Η εξομολόγησή της έγινε με αφορμή την περιήγηση σε έναν κήπο εμπνευσμένο από τη σειρά που υπάρχει στην Ανθοκομική Έκθεση του Τσέλσι την οποία και επισκέφτηκε με τον βασιλιά Κάρολο.

"Έχω δει τα πρώτα" είπε η βασίλισσα Καμίλα στην επίσκεψή της στο κήπου που βασίζεται στον χαρακτήρα της Penelope Featherington της δημοφιλούς σειράς του Netflix.

Βασίλισσα Καμίλα | Η αναφορά που έκανε στο Bridgerton

Το βασιλικό ζευγάρι συνοδευόταν από τον δούκα και τη δούκισσα του Gloucester καθώς επισκέφτηκαν, το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαΐου, την παγκοσμίου φήμης Ανθοκομική Έκθεση στο Λονδίνο.

Ο βασιλιάς Κάρολος είπε ότι "δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστο από το να τρως πράγματα που έχεις καλλιεργήσει" καθώς περιηγήθηκε στον κήπο όπου "δεν επιτρέπονται οι ανήλικες" μαζί με την Καμίλα.

Διαβάστε Επίσης