Βασιλιάς Frederik | Η οικογενειακή "έξοδος" για τα γενέθλιά του και το τρυφερό στιγμιότυπο με τη σύζυγό του, βασίλισσα Mary

Ο βασιλιάς της Δανίας έγινε 56 ετών.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασιλική οικογένεια της Δανίας συγκεντρώθηκε στο μπαλκόνι του παλατιού Amalienborg για να γιορτάσει τα 56α γενέθλια του βασιλιά Frederik. Χαιρετώντας το πλήθος την Κυριακή, ο μονάρχης συνοδευόταν από τη σύζυγό του βασίλισσα Mary και τα τέσσερα παιδιά τους - τον πρίγκιπα Christian, την πριγκίπισσα Isabella, τον πρίγκιπα Vincent και την πριγκίπισσα Josephine. Η μητέρα του βασιλιά Frederik, η βασίλισσα Margrethe, ήταν επίσης παρούσα. 

Μια συγκινητική περίσταση, τα 56α γενέθλια του βασιλιά Frederik είναι τα πρώτα του από τότε που ανέβηκε στο θρόνο τον Ιανουάριο. Για την εμφάνισή του, ο μονάρχης επέλεξε ένα navy blue κοστούμι και μια φωτεινή ροζ γραβάτα. Παράλληλα, η βασίλισσα Mary εμφανίστηκε με ένα φούξια φόρεμα από τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2018 του brand No. 21. 

Βασιλιάς Frederik | Η οικογενειακή "έξοδος" για τα γενέθλιά του και το τρυφερό στιγμιότυπο με τη σύζυγό του, βασίλισσα Mary

Σε μια γλυκιά στιγμή, το βασιλικό ζεύγος εθεάθη να κρατιέται χέρι-χέρι καθώς χαιρετούσε τους θαυμαστές του από το μπαλκόνι. Λίγες ώρες πριν, ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας της Δανίας στο Instagram είχε δημοσιεύσει ένα νέο πορτρέτο του βασιλιά Frederik με τη στρατιωτική του στολή. Η, μητέρα του, βασίλισσα Margrethe - η οποία παραιτήθηκε από τον δανέζικο θρόνο στις 14 Ιανουαρίου 2024 - φόρεσε μια παρόμοια απόχρωση του ροζ με τη νύφη της την Κυριακή, συνδυάζοντας ένα φωτεινό broderie midi φόρεμα με τη διαβόητη καρφίτσα Daisy, την οποία είναι γνωστό ότι προτιμά για ειδικές οικογενειακές εκδηλώσεις. 

Όσο για την πριγκίπισσα Isabella και την πριγκίπισσα Josephine, οι Royal αδελφές βγήκαν με μπλε φορέματα, με την πρώτη να στρέφεται στον Zimmerman και τη δεύτερη στον Paul & Joe για τα όμορφα σχέδιά τους.

Διαβάστε Επίσης