Βασιλιάς Frederik | Το πολύτιμο δώρο που πρόσφερε στη βασίλισσα Mary θα το λάτρευε κάθε Royal

Η κίνηση έμπρακτης αγάπης του βασιλιά στη σύζυγό του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το να προσφέρεις ένα δώρο στο πρόσωπο που αγαπάς είναι μία κίνηση έμπρακτου ευχαριστώ. Μπορεί να ήταν τα γενέθλιά του, αλλά ο βασιλιάς Frederik χάρισε στη σύζυγό του, τη βασίλισσα Mary, ένα ανεκτίμητο δώρο για την ιδιαίτερη ημέρα του.

Το βασιλικό παλάτι της Δανίας ανακοίνωσε ότι για τον εορτασμό των 56ων γενεθλίων του Frederik, που έλαβαν χώρα την Κυριακή, απένειμε στη βασίλισσα Mary τον Σταυρό του Μεγάλου Διοικητή του Τάγματος του Dannebrog.

Το παράσημο του Μεγάλου Διοικητή προορίζεται για πρόσωπα βασιλικής καταγωγής και απονέμεται μόνο σε όσους έχουν στενούς οικογενειακούς δεσμούς με τον βασιλικό οίκο της Δανίας.

Το λαμπερό κόσμημα του, το οποίο η Mary είναι πιθανό να φορέσει σε όλες τις επερχόμενες επίσημες εκδηλώσεις, περιλαμβάνει το γράμμα του Frederik στην κορυφή ενός κόκκινου και χρυσού σταυρού, διανθισμένο με εμβλήματα του στέμματος και περιτριγυρισμένο από διαμάντια. Ο Frederik και ο Joachim ήταν οι τελευταίοι βασιλείς της Δανίας που έλαβαν την τιμητική αυτή διάκριση - και οι δύο το 2004.

Διαβάστε Επίσης