"Τα χειρότερα δεν πέρασαν" | Τα νεότερα για την υγεία της Kate Middleton

Η Kate Middleton είχε να διαχειριστεί τους πρώτους μήνες του 2024 μια μεγάλη πρόκληση όσον αφορά την υγεία της.

Η διάγνωση του καρκίνου έφερε μεγάλη ανατροπή στη ζωή της Kate Middleton. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας σταμάτησε τις δημόσιες εμφανίσεις της από τις αρχές του έτους με αφορμή τη σοβαρή χειρουργική επέμβαση που έκανε στα μέσα Ιανουαρίου. Στα μέσα Μαρτίου και ενώ όλοι αναρωτιόντουσαν τι της συμβαίνει, ανακοίνωσε ότι βρίσκεται στη φάση προληπτικών χημειοθεραπειών. Επέλεξε να το κάνει μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο θέλοντας έτσι να δώσει ένα τέλος στο KatySpiracy που άρχισε να φουντώνει και να ζητήσει όσο "χώρο, χρόνο και ιδιωτικότητα" χρειάζεται για να διαχειριστεί αυτό που της συμβαίνει.

Οι πληροφορίες για την εξέλιξη της υγείας της είναι ελάχιστες με τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας να περιορίζονται σε ένα γενικό "είναι καλά". Πρόσφατα, έγινε γνωστό ότι θα αργήσει να επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της και ότι ίσως χρειαστεί μια επιπλέον επέμβαση.

Η νέα επέμβαση της Kate Middleton

H περίοδος της ανάρρωσής της έχει μπει στο στόχαστρο των διεθνών media. Η Ισπανίδα δημοσιογράφος Concha Calleja υποστήριξε σε τηλεοπτική της εμφάνιση ότι η πριγκίπισσα αναρρώνει πιο αργά από το αναμενόμενο. Σημείωσε μάλιστα ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για νέα επέμβαση χωρίς όμως να δίνει περαίτερω λεπτομέρειες. Ούτε για το χειρουργείο που έκανε στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο είχαμε παραπάνω πληροφορίες.

Η Concha Calleja εξέφρασε την ανησυχία της πως "τα χειρότερα δεν πέρασαν" και ότι η θεραπεία της Kate Middleton θα επεκταθεί μέχρι τον Αύγουστο. Η νέα επέμβαση προγραμματίζεται πριν από το τέλος του έτους. Με τα νέα δεδομένα αποκλείεται να δούμε τη σύζυγό του πρίγκιπα William να επιστρέφει στα επίσημα καθήκοντά της μέχρι η ανάρρωσή της να είναι πλήρης.

Οι πληροφορίες για τις επιπλοκές στο πρώτο χειρουργείο

Η Ισπανίδα δημοσιογράφος είναι η ίδια που λίγους μήνες νωρίτερα είχε μιλήσει για σοβαρές επιπλοκές στο χειρουργείο που έκανε η πριγκίπισσα τον Ιανουάριο. Οι δηλώσεις της είχαν δημιουργήσει έντονες συζητήσεις και σκεπτικισμό. Η Concha Calleja έκανε λόγο μέχρι και για κώμα στο οποίο έπεσε η Kate Middleton με το Παλάτι του Kensington να σπεύδει για διάψευση χαρακτηρίζοντας τους ισχυρισμούς "γελοίους" και "αναξιόπιστους".

Μέχρι στιγμής πάντως η βρετανική βασιλική οικογένεια δεν δεν έχει σχολιάσει τις νέες δηλώσεις της δημοσιογράφου. Σύμφωνα με μια πηγή κοντά στην πριγκίπισσα η οποία μίλησε στο Daily Beast, η σύζυγος του πρίγκιπα William αναμένεται να επιστρέψει στη δημόσια σφαίρα την επόμενη χρονιά.

Διαβάστε Επίσης