Πρίγκιπας George | Ο πρωταγωνιστικός ρόλος που θα έχει στον royal γάμο του καλοκαιριού

Ο πρίγκιπας George έχει ιδιαίτερο δεσμό με τον γαμπρό ενώ στη λίστα με τους καλεσμένους είναι και οι γονείς του.

Ο πρίγκιπας George θα αναλάβει έναν ξεχωριστό ρόλο στον γάμο που θα συγκεντρώσει τους γαλαζοαίματους και την υψηλή κοινωνία της Μεγάλης Βρετανίας. Η γαμήλια τελετή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Ιουλίου στον Καθεδρικό Ναό του Τσέστερ. Ο δούκας του Westminster, Hugh Grosvenor θα παντρευτεί την αγαπημένη του Olivia Henson που εργάζεται ως στέλεχος εστίασης.

Ο πρίγκιπας George θα είναι στο επίκεντρο

Η λίστα των καλεσμένων θα φτάνουν τους 400 και ανάμεσά τους θα είναι και κάποια από τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας με τα οποία ο γαμπρός έχει στενούς δεσμούς. Διακεκριμένο ρόλο θα έχει πιθανότατα και πρίγκιπας William στην τελετή αφού θα συνοδεύει τον γαμπρό. Λόγω της στενής του σχέσης με τον Hugh Grosvenor πολλοί θεωρούσαν ότι θα ήταν ένας από τους πιθανούς κουμπάρους.

Πρωταγωνιστικός θα είναι και ο ρόλος που θα έχει ο πρωτότοκος γιος του στον γάμο του Huey, όπως τον φωνάζουν οι στενοί του φίλοι, αφού ο γαμπρός είναι ένας από τους νονούς του. Ο 10χρονος πρίγκιπας George έχει αναλάβει και στον παρελθόν ξεχωριστό ρόλο σε roayl γάμους.

Έχει συνηθίσει να πρωταγωνιστεί σε σημαντικές  τελετές

Το 2018 ήταν ένα από τα Pageboys στον γάμο του θείου του, πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle αλλά και στον γάμο της ξαδέρφης του πατέρα του, πριγκίπισσας Ευγενία με τον Jack Brooksbank. Διακεκριμένος ήταν ο ρόλος του όμως και στην τελετή Στέψης του παππού του βασιλιά Καρόλου ως Page of Honour.

Στους καλεσμένους του γάμου δεν αναμένεται να δούμε την Kate Middleton αφού συνεχίζει να βρίσκεται σε περίοδο ανάρρωσης.

Οι προετοιμασίες για τον γάμο 

Ωστόσο, η λίστα περιλαμβάνει σημαντικές προσωπικότητες. Πρόκειται άλλωστε για μία από τις πολυτελείς τελετές του καλοκαιριού με τον δούκα του Westminster να φημολογείται ότι έχει ήδη ξοδέψει 100.000 μόνο για τα λουλούδια που θα κοσμούν την πόλη του Τσέστερ. Επίσης, οι δρόμοι της περιοχής θα είναι κλειστοί για δύο ημέρες για να διευκολύνει τις μετακινήσεις των καλεσμένων στο γαμήλιο πάρτι.

Η επιλογή του Καθεδρικού του Τσέστερ δεν ήταν άλλωστε τυχαία επιλογή αφού η οικογένεια του Hugh Grosvenor, που ανακηρύχθηκε από τους Sunday Times ο πιο πλούσιος της μεγάλης Βρετανίας κάτω των 40, έχει τη βάση της κοντά στην πόλη.

"Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος. Θέλω απλά να ξεκαθαρίσω πόσο απίστευτα εξυπηρετικοί ήταν οι άνθρωποι, πόσο υποστηρικτικοί ήταν μέχρι τώρα κάτι για το οποίο είμαι απίστευτα ευγνώμων. Γιατί συνειδητοποιώ ότι θα είναι κάτι σπουδαίο για την πόλη. Θα είναι σίγουρα ένα τεράστιο πράγμα για εμάς, οπότε είμαστε απλά ευγνώμονες για όλη τη βοήθεια" είχε δηλώσει τον περασμένο Μάιο ο γαμπρός στο Town & Country.

Διαβάστε Επίσης