Βασίλισσα Καμίλα | Ο λόγος που φόρεσε ροζ στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση

Τι εικάζουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Την ροζ χρωματική παλέτα εμπιστεύτηκε για την εμφάνισή της η βασίλισσα Καμίλα στο επετειακό D-Day Landings, το οποίο πραγματοποιήθηκε με λάμψη και χάρη το βράδυ της Τετάρτης 5 Ιουνίου. 

Για την εμφάνισή της, η βασίλισσα επέλεξε ένα mild ροζ φόρεμα με ασορτί καπέλο, έχοντας στο πλευρό της τόσο τον βασιλιά Κάρολο όσο και τον πρίγκιπα William στην εκδήλωση μνήμης της D-Day στο Portsmouth της Αγγλίας, στις 5 Ιουνίου.

Ενώ οι γυναίκες της βασιλικής οικογένειας συχνά φορούν μαύρο ή άλλα σκούρα χρώματα για εκδηλώσεις μνήμης που σχετίζονται με τον στρατό, όπως η Κυριακή της Μνήμης κάθε Νοέμβριο, υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους η βασίλισσα Καμίλα μπορεί να πήγε σε διαφορετική κατεύθυνση.

Βασίλισσα Καμίλα | Ο λόγος που φόρεσε ροζ στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση

Είναι πιθανό η Royal να επέλεξε το ντύσιμο ως φόρο τιμής στην επίσκεψη που ετοιμάζουν η ίδια και ο Βρετανός μονάρχης σήμερα. Στις 6 Ιουνίου, ο βασιλιάς Κάρολος, η βασίλισσα Καμίλα και ο πρίγκιπας William πρόκειται να πραγματοποιήσουν ένα σύντομο ταξίδι στη Νορμανδία της Γαλλίας για να συνεχίσουν τις εκδηλώσεις μνήμης για την 80ή επέτειο των αποβάσεων της D-Day, μια επίσκεψη σημαντική καθώς πρόκειται για το πρώτο ταξίδι του βασιλιά στο εξωτερικό από τότε που το Παλάτι ανακοίνωσε τη διάγνωση του καρκίνου του τον Φεβρουάριο. 

Το ροζ φόρεμα με παλτό Fiona Clare της βασίλισσας Καμίλα σε τρομερή ασορτί διάθεση με τον  μπερέ Philip Treacy έχει ήδη σχέση με τη Γαλλία - είναι το ρούχο που φορούσε όταν έφτασε για την κρατική επίσκεψη στη χώρα τον Σεπτέμβριο του 2023 με τον βασιλιά Κάρολο.

Διαβάστε Επίσης