Βασιλιάς Κάρολος | Το ξεχωριστό δώρο που έκανε στη Lilibet για τα γενέθλιά της

Τον χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα από τα εγγόνια του αλλά ο βασιλιάς Κάρολος δεν ξεχνά ποτέ τα γενέθλιά τους.

Η πριγκίπισσα Lilibet έκλεισε τα τρία της χρόνια στις 4 Ιουνίου. Ο παππούς της, βασιλιάς Κάρολος τίμησε αυτή τη σημαντική μέρα. Παρόλο που η σχέση του με τους γονείς της, πρίγκιπας Harry και Meghan Markle έχει θέματα, οι καλές προθέσεις του δεν επηρεάστηκαν.

Ο βασιλιάς Κάρολος "δεν είχε καμία πρόθεση να αγνοήσει εντελώς τα γενέθλια της Lilibet οπότε έστειλε ένα δώρο μαζί με ένα μήνυμα" αναφέρει στη Mirror ο ειδικός στα βασιλικά θέματα, Tom Quinn.

Δεν ξέρουμε τι ήταν το δώρο που έστειλε στη Lilibet αλλά σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχει κάτι ξεχωριστό που θέλει να της χαρίσει στο μέλλον. "Έδωσε στον πρίγκιπα George μία όμορφη χειροποίητη ξύλινη κούνια με το όνομά του να είναι σκαλισμένο επάνω της και σχεδιάζει να δώσει κάτι παρόμοιο και στη Lilibet αλλά όχι αυτή τη χρονιά" υποστηρίζει ο royal expert. "Και όχι πριν και μέχρι η οικογενειακή ένταση καταλαγιάσει".

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει ξεχωριστά σχέδια για το μέλλον

Η βασιλική οικογένεια δεν ευχήθηκε δημόσια στη μικρή Lili για τα γενέθλιά της αλλά αυτό δεν μπορεί να προσμετρηθεί ως σνομπάρισμα. Είναι κατά βάση ένα πρωτόκολλο που αφορά τους royals που δεν έχουν επίσημους ρόλους. Οι γονείς της, Harry και Meghan παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους προνόμια το 2020.

Επίσης, η σχέση του βασιλιά Καρόλου και του πρίγκιπα William δεν είναι και η καλύτερη τους τελευταίους μήνες και αυτό επηρεάζει και τα παιδιά τους κατ' επέκταση. Ο Βρετανός μονάρχης αρνήθηκε να δει τον μικρότερο γιο του στην πρόσφατη σύντομη επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό, σε αντίθεση με τη σιωπή για τα γενέθλια της Lili, μπορεί να θεωρηθεί σνομπάρισμα σύμφωνα με συγκεκριμένους ειδικούς στα βασιλιά θέματα.

Πώς γιόρτασε τα 3α γενέθλια της η Lilibet

Μακριά από όσα γίνονται ή συζητιούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο όμως, στη νότια Καλιφόρνια η εορτάζουσα χάρηκε ένα πάρτι που ταιριάζει σε μία μικρή πριγκίπισσα. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex, σύμφωνα με το People, ετοίμασαν μια μεγάλη γιορτή το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε από τα γενέθλιά της στο σπίτι τους στο Μοντεσίτο. Καλεσμένοι ήταν στενοί φίλοι και οικογένεια του ζευγαριού αλλά και κάποιοι από τους φίλους της Lilibet.

Παρόντες ήταν, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Katy Perry με τον Orlando Bloom και την κόρη τους Daisy, που είναι συνομήλικη με τη Lili. Ο Harry και η Meghan φαίνεται πως απέφυγαν να καλέσουν γαλαζοαίματους για να αποφύγουν επιπλέον δράματα.

Διαβάστε Επίσης