Πριγκίπισσα Charlotte | Η δοκιμασία που περνάει

Την αποκάλυψη για την πριγκίπισσα Charlotte έκανε ο πατέρας της.

Ζει σε παλάτι και ο παππούς της είναι βασιλιάς. Κατά τα άλλα όμως η πριγκίπισσα Charlotte είναι ένα από τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας με το οποίο μπορούμε να ταυτιστούμε. Η κόρη της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, όπως τα περισσότερα 9χρονα, δεν είναι η μεγαλύτερη λάτρης του σχολείου.

Ο πατέρας της αποκάλυψε τη διάθεση της μικρής πριγκίπισσας σε μια από τις εκδηλώσεις που έγιναν για την επέτειο των 80 χρόνων από την Απόβαση των Συμμάχων στη Νορμανδία. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Πόρτσμουθ και ήταν επίσης παρόντες ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα.

"Η Charlotte είναι στο σχολείο. Η Charlotte έχει εξετάσεις" αποκάλυψε ο πρίγκιπας William απαντώντας σε σχετική ερώτηση. "Έχει τεστ. Δεν ανυπομονούσε την ημέρα στο σχολείο. Ελπίζουμε ότι όλα πήγαν καλά" συμπλήρωσε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η απουσία της Charlotte γίνεται αισθητή. Η τελευταία δημόσια εμφάνιση που έκανε η κόρη του πριγκιπικού ζευγαριού της Ουαλίας ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο. Η πριγκίπισσα Charlotte συνόδευσε τη μητέρα της Kate Middleton στην τρίτη ετήσιο διοργάνωση για τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Μαζί τους ήταν τα αδέρφια της, ο 10χρονος πρίγκιπας George, ο 6χρονος Louis και ο πατέρας τους, πρίγκιπας William.

Ωστόσο, λίγους μήνες αργότερα οι γονείς της τίμησαν την ημέρα των γενεθλίων της ανεβάζοντας ένα νέο πορτρέτο της στο οποίο φαίνεται η ομοιότητά της με τον πατέρα της.

Τα παιδιά κρατούν χαμηλούς τόνους από την ημέρα που η Kate Middleton ανακοίνωσε την διάγνωση του καρκίνου. Στις αρχές του Ιουνίου όμως μια πηγή αναφέρει ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας νιώθει καλύτερα και χρησιμοποιεί την ανανεωμένη ενέργειά της για να περάσει χρόνο με τα παιδιά της.

"Η Kate νιώθει αρκετά δυνατή για να αναμειχθεί με τα παιδιά" προσθέτει η πηγή στο Us Weekly. "Είναι ενεργός γονιός".

Παρόλα αυτά παραμένει άγνωστό πότε θα επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της καθώς συνεχίζει της χημειοθεραπείες της. Είναι επίσης απίθανο να δούμε την πριγκίπισσα Charlotte να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση για λίγο αφού η βασιλική βρετανική οικογένεια ακύρωσε τις δραστηριότητές της μέχρι τις 4 Ιουλίου που έχουν προγραμματιστεί οι εκλογές στη Μεγάλη Βρετανία.

Διαβάστε Επίσης