Η γραπτή συγγνώμη της Kate Middleton

Τη στιγμή που η πριγκίπισσα της Ουαλίας δίνει τη δική της μάχη, η ίδια δεν ξεχνά όσους αγαπά. Και το αποδεικνύει μέσα από τις κινήσεις της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σε μία κίνηση που ίσως κανείς να μην περίμενε προχώρησε η Kate Middleton, επιβεβαιώνοντας ορισμένα ρεπορτάζ που υποστηρίζουν ότι η ανάρρωσή της πηγαίνει καλύτερα. 

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ζήτησε προσωπικά συγγνώμη από την Ιρλανδική Φρουρά, καθώς έχασε την παραδοσιακή πρόβα για το Trooping the Colour. Η Kate Middleton, η οποία αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία καθώς αναρρώνει από καρκίνο, δεν παρευρέθηκε στην επιθεώρηση του Συνταγματάρχη στις 8 Ιουνίου, όπως συνηθίζει να κάνει ως Συνταγματάρχης της Ιρλανδικής Φρουράς.

Ενώ ελάχιστες πληροφορίες έχουν έρθει στο φως για την πριγκίπισσα από τότε που μοιράστηκε τα νέα της ασθένειάς της σε ένα βαθιά προσωπικό βίντεο τον Μάρτιο, τώρα κυκλοφόρησε μια επιστολή που φαίνεται να έγραψε η ίδια. Σε αυτήν, έγραψε ότι ζήτησε συγγνώμη από την Ιρλανδική Φρουρά που έχασε την εκδήλωση, γράφοντας ότι είναι "περήφανη" για το σύνταγμα, στέλνοντας παράλληλα τις "καλύτερες ευχές" της.

"Ήθελα να σας γράψω και να σας ενημερώσω πόσο περήφανη είμαι για ολόκληρο το σύνταγμα ενόψει της Ανασκόπησης του Συνταγματάρχη και του Trooping the Colour. Εκτιμώ ότι όλοι όσοι συμμετέχουν φέτος στην τελετή έχουν εξασκηθεί επί μήνες και έχουν αφιερώσει πολλές ώρες για να διασφαλίσουν ότι οι στολές και οι ασκήσεις τους είναι άψογες.

Το να είμαι ο Συνταγματάρχης σας παραμένει μια μεγάλη τιμή και λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να χαιρετίσω στη φετινή Ανασκόπηση του Συνταγματάρχη. Σας παρακαλώ να διαβιβάσετε τη συγγνώμη μου σε ολόκληρο το σύνταγμα, ωστόσο, ελπίζω ότι θα μπορέσω να σας εκπροσωπήσω όλους και πάλι πολύ σύντομα. Σας παρακαλώ να στείλετε τις καλύτερες ευχές μου και καλή τύχη σε όλους τους εμπλεκόμενους".

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι αναφορές σχετικά με την πριγκίπισσα της Ουαλίας φαίνονταν θετικές, με τις πηγές να υποστηρίζουν ότι την έχουν δει "να βγαίνει και να κυκλοφορεί περισσότερο", αφού ο οργανισμός της συνεργάζεται αποδοτικά με την προληπτική χημειοθεραπεία, στην οποία υποβάλλεται.

Διαβάστε Επίσης