Πριγκίπισσα Madeleine | Το νέο οικογενειακό πορτρέτο και η αποκάλυψη που κανείς δεν περίμενε

Η φωτογραφία που δημοσίευσε το Παλάτι της Σουηδίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένα νέο πορτρέτο, το οποίο δημοσίευσε το Παλάτι της Σουηδίας το βράδυ της Δευτέρας, ήταν αρκετό για να φέρει στην επιφάνεια μία σημαντική πληροφορία.

Το πορτρέτο, που είχε αρχικά τραβηχτεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, απεικόνιζε τη Σουηδή βασίλισσα με τον σύζυγό της και χρηματοδότη, Christopher O'Neill, και τα τρία τους παιδιά, την πριγκίπισσα Leonore, δέκα ετών, τον πρίγκιπα Nicolas, οκτώ ετών, και την πριγκίπισσα Adrienne, έξι ετών.

Ο Christopher και ο γιος Nicolas επέλεξαν matchy σκούρα κοστούμια με γαλάζιες γραβάτες με σχέδια, ενώ η πριγκίπισσα Madeleine φορούσε ένα μπλε φόρεμα σε στιλ peplum με πλισέ στρίφωμα σε μία ταιριαστή εμφάνιση με τις κόρες της. Το Παλάτι ανακοίνωσε επίσης ότι η πενταμελής οικογένεια επιστρέφει στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, αφού έζησε στη Φλόριντα των ΗΠΑ τα τελευταία έξι χρόνια.

Η μετακόμιση είχε προγραμματιστεί προηγουμένως για το καλοκαίρι του 2023, αλλά αναβλήθηκε κατά ένα χρόνο για να δοθεί περισσότερος χρόνος στην οικογένεια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Madeleine και ο Christopher πούλησαν την έπαυλή τους με τα επτά υπνοδωμάτια στη Φλόριντα έναντι σχεδόν 7 εκατομμυρίων δολαρίων. Το ακίνητο των 7.000 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει επίσης οκτώ μπάνια και μια θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό.

Από το 2013 που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, η πριγκίπισσα και ο σύζυγός της έχουν ζήσει στη Στοκχόλμη, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και τη Φλόριντα, ενώ η μεγαλύτερη κόρη τους, Leonore, γεννήθηκε στο Weill Cornell Medical Center της Νέας Υόρκης στις 20 Φεβρουαρίου 2014.

Διαβάστε Επίσης