Πριγκίπισσα Rajwa | Επίσημη εμφάνιση σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Στους εορτασμούς του Ασημένιου Ιωβηλαίου του βασιλιά Abdullah εμφανίστηκε η πριγκίπισσα Rajwa.

H πριγκίπισσα Rajwa της Ιορδανίας και ο διάδοχος του θρόνου Hussein θα υποδεχτούν το φετινό καλοκαίρι το πρώτο τους παιδί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι συνεπείς στα βασιλικά τους καθήκοντα. Το πριγκιπικό ζευγάρι έδωσε το παρών στους εορτασμούς του Ασημένιου Ιωβηλαίου του βασιλιά Abdullah.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 25 ετών της βασιλείας του πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 8.000 άτομα. Η πριγκίπισσα Rajwa, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, επέλεξε να φορέσει μία κόκκινη δημιουργία της αγαπημένης της σχεδιάστριας Honayda Serafi. Το μάξι φόρεμά της δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση που αποτελεί μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της πριγκίπισσας μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης. 

Η επιλογή του περίτεχνου ρούχου δεν ήταν τυχαία. Υπάρχει συμβολισμός πίσω από αυτό ενώ για τη δημιουργία του, όπως αποκάλυψε η σχεδιάστρια σε συνέντευξή της στο Arab News, χρειάστηκαν πάνω από 950 ώρες.  Η ίδια εξήγησε ότι χρησιμοποιήθηκαν παραδοσιακές τεχνικές από Ιορδανές τεχνίτισσες.

Στην ιστορική στιγμή για τον βασιλιά Abdullah αλλά και τη σύζυγό του, βασίλισσα Ράνια τίμησαν και τα άλλα τρία παιδιά τους: πριγκίπισσα Iman, πριγκίπισσα Salma και πρίγκιπας Hashem.