Βασίλισσα Letizia | Όλη η αλήθεια για το χειρουργείο

Θα χρειαστεί η βασίλισσα Letizia να υποβληθεί σε επέμβαση; Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Τα τελευταία 24ωρα έγινε γνωστή στα ισπανικά μέσα η είδηση ότι η βασίλισσα Letizia θα κάνει χειρουργείο στο πόδι της. Η πληροφορία κυκλοφόρησε αρχικά από την τηλεπαρουσιάστρια Belén Esteban μετά από μία εκδήλωση. Ωστόσο, το Παλάτι της Ισπανίας εξέδωσε ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση υγείας της συζύγου του βασιλιά Felipe.

Παρά τις φήμες που κυκλοφορούν, το Παλάτι της Ισπανίας διέψευσε ότι η βασίλισσα Letizia θα υποβληθεί σε επέμβαση τις επόμενες ημέρες. Αν και δεν αποκάλυψαν περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάστασή της αλλά βεβαίωσαν τον κόσμο ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας σχετικά με κάποιο χειρουργείο.

Η βασίλισσα Letizia προσάρμοσε το στιλ της

Τα νέα για το πρόβλημα στο πόδι της έγινε γνωστό στον κόσμο πριν από έναν μήνα και έκτοτε βλέπουμε τη μητέρα της πριγκίπισσας Leonor και της Infanta Sofia να επιλέγει αθλητικά παπούτσια σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της. Δεν είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα Letizia αλλάζει το στιλ της προσαρμόζοντας το στις ανάγκες της.

Τα αθλητικά έχουν αντικαταστήσει τα τακούνια -που έτσι κι αλλιώς ήταν χαμηλά εδώ και αρκετούς μήνες λόγω θεμάτων υγείας.

Το ταξίδι στη Γουατεμάλα

Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν την έχει αποτρέψει από το να είναι παρούσα στις επίσημε εκδηλώσεις. Το πρόγραμμά της παραμένει ενεργό και μάλιστα πρόσφατα ταξίδι μέχρι τη Γουατεμάλα στο πλαίσιο επίσημης περιοδείας.

Κατά τη διάρκεια της άφιξής της στο αεροδρόμιο, το θέμα που είχε στο πόδι της δεν πέρασε απαρατήρητο από τα τοπικά media.