Πρίγκιπας Louis | Αποκαλύφθηκε τι ψιθύρισε στην Kate Middleton στο Trooping the Colour

Ο πρίγκιπας Louis ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της ημέρας.

Μια τρυφερή στιγμή ανάμεσα στην Kate Middleton και τον μικρότερο γιο της απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός κατά τη διάρκεια του Trooping the Colour. Τα βλέμματα όλων ήταν έτσι κι αλλιώς στραμμένα στο μπαλκόνι του Buckingahm για την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Ο πρίγκιπας Louis όμως κατάφερε και πάλι να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με τις χαριτωμένες γκριμάτσες και τις αντιδράσεις του. Μία από τις στιγμές που πρωταγωνίστησαν και οι δύο έγινε viral αφού όλοι αναρωτιόντουσαν τι ψιθύρισε ο 6χρονος πρίγκιπας στη μητέρα του. 

Η αφίξη της Kate Middleton μαζί με τα παιδιά

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έφτασε στο παλάτι μέσα σε μία άμαξα στην οποία ήταν μαζί με τα τρία της παιδιά: τον 10χρονο πρίγκιπα George, την 9χρονη πριγκίπισσα Charlotte και το Βενιαμίν της οικογένειας. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους για το Buckingham ο πρίγκιπας Louis απαθανατίστηκε να μιλάει στη μητέρα του που καθόταν δίπλα του και να έχει μία έντονη έκφραση στο πρόσωπό του. 

Πρίγκιπας Louis | Αποκαλύφθηκε τι ψιθύρισε στην Kate Middleton στο Trooping the Colour

Η ειδικός στην ανάγνωση χειλιών Gaby Lane είπε στην The Sun ότι ο μικρός πρίγκιπας ψιθύρισε τις λέξεις: "Κοίτα εκεί μα" καθώς έδιχνε το πλήθος που σχημάτιζε ουρά στο Mall του κεντρικού Λονδίνου. "Δεξιά, κοιτά αυτό" απάντησε η Kate Middleton σύμφωνα με την ειδικό. 

Ο πρίγκιπας Louis πρωταγωνίστησε στο μπαλκόνι του Buckingham

Αργότερα, ο πρίγκιπας Louis είχε ακόμη μία γλυκιά στιγμή μαζί με την Kate Middleton και τον πατέρα του, πρίγκιπα William καθώς στεκόντουσαν στο μπαλκόνι του παλατιού του Buckingham παρακολουθώντας την παρέλαση για τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου. 

Ο 6χρονος γιος του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας εντυπωσιάστηκε από τα 30 αεροσκάφη που πετούσαν πάνω από το παλάτι αφήνοντας γραμμές καπνού σε κόκκινο, λευκό και μπλε χρώμα. 

"Μπαμπά, μπαμπά, μπαμπά κοίτα όλα αυτά τα χρώματα" είπε ο Louis στον William σύμφωνα με την ειδικό στην ανάγνωση χειλιών. Η Kate φάνηκε να του χαμογελά λέγοντας του ότι τα αεροσκάφη είχα τελικά σκορπίσει.

Trooping-The-Colour-2024

Διαβάστε Επίσης