Πριγκίπισσα Charlotte | Το γλυκό στιγμιότυπο με τον πρίγκιπα Louis στο Trooping The Colour

Τα τρία παιδιά της Kate Middleton και του πρίγκιπα William έχουν αναπτύξει μία στενή σχέση μεταξύ τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis συνέχισαν μια αγαπημένη βασιλική παράδοση με την εμφάνισή τους στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ στο Trooping the Colour.

Τα τρία παιδιά της Kate Middleton και του πρίγκιπα William βοήθησαν στον εορτασμό της δεύτερης παρέλασης γενεθλίων του παππού τους βασιλιά Καρόλου στις 15 Ιουνίου. Αφού έκαναν μια βόλτα με άμαξα στους δρόμους του Λονδίνου, συγκεντρώθηκαν μαζί με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ για να παρακολουθήσουν τα αεροπλάνα της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας να κάνουν ένα πέρασμα πάνω από την πόλη.

Ο πρίγκιπας George, 10 ετών, η πριγκίπισσα Charlotte, 9 ετών, και ο πρίγκιπας Louis, 6 ετών, χαιρέτησαν ήρεμα το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί κατά μήκος του The Mall στο Λονδίνο.

Πριγκίπισσα Charlotte | Το γλυκό στιγμιότυπο με τον πρίγκιπα Louis στο Trooping The Colour

Η πριγκίπισσα Charlotte είναι γνωστή για την καθοδήγηση των αδελφών της στο βασιλικό πρωτόκολλο και το Trooping the Colour δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο μπαλκόνι, εθεάθη να λέει στον μικρό αδελφό Louis πώς να κρατάει τα χέρια του καθώς έπαιζε ο εθνικός ύμνος. Νωρίτερα στην εκδήλωση, η Charlotte φάνηκε να λέει στον Louis να "σταματήσει" καθώς χόρευε υπό τη μουσική της μπάντας στην παρέλαση των Horse Guards' Parade, με τα διεθνή μέσα να κάνουν λόγο για μία άκρως προστατευτική αδερφή. 

Διαβάστε Επίσης