Η Rihanna επιβεβαιώνει τη νέα της σχέση

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη νέα σχέση της Rihanna με τον επιχειρηματία Hassan Jameel.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί η Rihanna να μη μιλά συχνά για την προσωπική της ζωή, όταν όμως το αποφασίσει, κάνει σπουδαίες αποκαλύψεις.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η διάσημη pop star μίλησε για τη σχέση της με τον επιχειρηματία και δισεκατομμυριούχο Hassan Jameel με λόγια αγάπης τονίζοντας πόσο ερωτευμένοι είναι οι δυο τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν ρωτήθηκε για το αν βγαίνει με κάποιον, η  Rihanna απάντησε "Nαι, βγαίνω". "Είμαι για την ακρίβεια σε μια αποκλειστική σχέση εδώ και καιρό", είπε "και πάει πολύ καλά, οπότε είμαι χαρούμενη", συνέχισε αναφερόμενη στο γνωστό επιχειρηματία με τον οποίο λέγεται ότι διατηρεί κρυφή σχέση από το 2017. Πρόσθεσε επίσης ότι "χωρίς αμφιβολία" θέλει να κάνει παιδιά. 

Τον Αύγουστο, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε ενώ πήγαινε για δείπνο στο Beverly Hills, παρέα με τη μητέρα της Rihanna. Νωρίτερα τον ίδιο μήνα ο Jameel συνόδευσε ξανά τη Rihanna και την οικογένειά της σε ένα ακόμα δείπνο, στη Santa Monica αυτή τη φορά.

Η Rihanna είχε αναφερθεί στη σχέση της και σε μία ακόμα συνέντευξη φέτος. Όταν την είχαν ρωτήσει αν είναι ερωτευμένη, εκείνη είχε απαντήσει "Φυσικά και είμαι". Στη συνέχεια είχε προσθέσει "Είμαι σε μία νέα σχέση και σημαίνει πολλά για εμένα. Ένιωσα ότι πρέπει να βρω χρόνο για αυτό. Στο ημερολόγιό μου έχουμε τώρα το διάσημο "P" που σημαίνει προσωπικές μέρες (personal days). Είναι κάτι καινούριο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ