Πριγκίπισσα Charlene | Μετέφερε την Ολυμπιακή φλόγα στο Μονακό μαζί με τον πρίγκιπα Αλβέρτο και τα παιδιά τους

Η σπουδαία στιγμή που συμμετείχε το πριγκιπικό ζευγάρι του Μονακό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ξεκινώντας την πορεία του από την Αρχαία Ολυμπία, το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας συνεχίζεται μέχρι να φτάσει στον τελικό της προορισμό. Στη διαδρομή, μία από τις στάσεις που δεν πέρασε απαρατήρητη από τα διεθνή Μέσα το πριγκιπάτο του Μονακό, όπου την υποδέχτηκαν ο πρίγκιπας Αλβέρτος μαζί με την πριγκίπισσα Charlene και τα παιδιά τους.  

Φορώντας τη λευκή φόρμα που σχεδιάστηκε αποκλειστικά φέτος για τους δρομείς και τους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων, το πριγκιπικό ζευγάρι μεταμορφώθηκε σε λαμπαδηδρόμους, αποτελώντας έτσι έναν κρίκο της αλυσίδας που σχηματίζει η διαδρομή της Ολυμπιακής φλόγας μέχρι το Παρίσι. 

Πριγκίπισσα Charlene | Μετέφερε την Ολυμπιακή φλόγα στο Μονακό μαζί με τον πρίγκιπα Αλβέρτο και τα παιδιά τους

Στην τελετή της Φλόγας έδωσε το παρών και ο πιλότος της Formula 1, Charles Leclerc, καθώς και τρεις ακόμα σημαντικοί αθλητές, κάτοικοι του πριγκιπάτου. 

πριγκίπισσα Charlene Αλβέρτος

Η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία, μια παράδοση που τιμά τις απαρχές των Ολυμπιακών Αγώνων, άναψε από τις ακτίνες του ήλιου κατά τη διάρκεια μιας τελετής στο ιερό της Ολυμπίας, στην Ελλάδα. Στη συνέχεια, η φλόγα ταξίδεψε στην Αθήνα και το Μπελέμ για να διασχίσει τη Μεσόγειο Θάλασσα και να φτάσει στη Μασσαλία. Στις 8 Μαΐου, η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το εκτεταμένο ταξίδι της στη Γαλλία, το οποίο θα συνεχίσει μέχρι να φτάσει στο Παρίσι, όπου θα διεξαχθούν οι θερινοί αγώνες από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου.