Βασιλιάς Κάρολος | Η φωτογραφία από το παρελθόν με τον πρίγκιπα William που δημοσίευσε για τα γενέθλιά του

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας γίνεται σήμερα 42 ετών.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William γίνεται σήμερα 42 ετών και η βρετανική βασιλική οικογένεια έχει κάθε λόγο να το γιορτάσει. Αφενός, διότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας αποτελεί ένα αγαπημένο Royal πρόσωπο. Αφετέρου, δεδομένου ότι η φετινή χρονιά ήταν μέχρι στιγμής αρκετά δύσκολη – έχουν προηγηθεί η διάγνωση του βασιλιά Καρόλου και της Kate Middleton με καρκίνο, οπότε κάθε αφορμή χαράς είναι σημαντική.

Προκειμένου να του ευχηθεί δημόσια, ο πατέρας του, ο βασιλιάς Κάρολος αξιοποίησε τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram αναρτώντας ένα φωτογραφία τους από το μακρινό παρελθόν: τότε που ο πρίγκιπας της Ουαλίας ήταν μικρό παιδί. Το ασπρόμαυρο πορτρέτο που τραβήχτηκε το 1982 δείχνει τον μικρό πρίγκιπα να χαμογελά και να κάθεται στην αγκαλιά του πατέρα του, ενώ ο τότε πρίγκιπας Κάρολος ακτινοβολεί στοργικά τον γιο του. "Χρόνια πολλά στον πρίγκιπα της Ουαλίας!", έγραφε στη λεζάντα.

Βασιλιάς Κάρολος | Η φωτογραφία από το παρελθόν με τον πρίγκιπα William που δημοσίευσε για τα γενέθλιά του

Εν τω μεταξύ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας δήλωσε "Όλοι σε αγαπάμε" σε έναν προσωπικό φόρο τιμής στον σύζυγό της, καθώς δημοσίευσε μια διασκεδαστική φωτογραφία του William και των παιδιών τους να πηδούν στον αέρα σε μια παραλία του Norfolk

Οι προαναφερθείσες αναρτήσεις έρχονται στο φως μόλις λίγες ημέρες αφότου ο πρίγκιπας William δημοσίευσε ένα παιδικό στιγμιότυπο με τον Κάρολο με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα την περασμένη Κυριακή. Η φωτογραφία έδειχνε το ζευγάρι να παίζει ποδόσφαιρο στους κήπους του παλατιού του Κένσινγκτον το 1984, με τον William ντυμένο με παντελόνι και ριγέ μπλε μπλούζα και τον Κάρολο με γκρι δίμεσο κοστούμι.