Πριγκίπισσα Άννα | Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η πριγκίπισσα Άννα θα συνεχίσει την ανάρρωσή της στην κατοικία της στο Gatcombe Park.

Μετά από περίπου μία εβδομάδα νοσηλείας η πριγκίπισσα Άννα πήρε εξιτήριο από το Southmead Hospital στο Bristol. Η 73χρονη "υπέστη μικροτραυματισμούς και διάσειση" από ένα περιστατικό στο οποίο ενεπλάκη ένα άλογο και έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο. 

Το Παλάτι του Buckingham ανακοίνωσε ότι η πριγκίπισσα Άννα επέστρεψε στην κατοικία της στο Gatcombe Park μετά από πέντε μέρες που πέρασε στο νοσοκομείο

"Θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες σε όλη την ομάδα του Southmead Hospital για τη φροντίδα τους, τον επαγγελματισμό και την ευγένεια κατά τη διάρκεια της σύντομης νοσηλείας της συζύγου μου" δήλωσε ο Sir Tim Laurence μετά το εξιτήριό της.

Η αδερφή του βασιλιά Καρόλου εισήχθη στο νοσοκομείο την Κυριακή μετά το ατύχημα που είχε στην κατοικία της στο Γκλουστερσάιρ την ίδια μέρα. Μέσα στις μέρες που ακολούθησαν η πριγκίπισσα Άννα δέχτηκε επισκέψεις από τον σύζυγό της αλλά και την κόρη της, Zara Tindall που είναι επίσης έμπειρη ιππέας. 

Παρόλο που η ακριβής αιτία του τραυματισμού δεν επιβεβαιώθηκε, γίνεται κατανοητό από την ιατρική της ομάδα ότι οι τραυματισμοί της στο κεφάλι ήταν σταθεροί και πιθανότατα προέκυψαν από το κεφάλι ή τα πόδια αλόγου. Σύμφωνα με το βρετανικό Hello! η πριγκίπισσα περπατούσε στον σταύλο όταν συνέβη το περιστατικό που είχε σαν αποτέλεσμα τη νοσηλεία της. 

"Η Αυτού Υψηλότητά της παραμένει στο Southmead Hospital του Bristol, ως μέτρο πρόληψης για παρακολούθηση και αναμένεται να έχει ταχεία και πλήρη ανάρρωση. Ο βασιλιάς ενημερώνεται συνεχώς [για την κατάστασή της] και στέλνει μαζί με όλη τη βασιλική οικογένεια την ειλικρινή του αγάπη και ευχές για τη γρήγορη ανάρρωση της πριγκίπισσας" ανέφερε το Buckingham σε ανακοίνωσή του τη Δευτέρα 24 Ιουνίου.