"Θα θυμάμαι πάντα..." | Η Sarah Ferguson σε μία τρυφερή αφιέρωση για την αδικοχαμένη φίλη της, πριγκίπισσα Diana

Την 1η Ιουλίου του 2024, η πριγκίπισσα Diana θα γινόταν 64 ετών. Δυστυχώς, δεν πρόλαβε.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Είχαν αναπτύξει μία φιλία σπάνια και συνεπώς πολύτιμη. Η Sarah Ferguson και η πριγκίπισσα Diana ήταν πάντα εκεί η μία για την άλλη, γεγονός που η Δούκισσα του York δεν ξεχνά ακόμη και σήμερα. Κάτι που αποδεικνύει το δημόσιο μήνυμα της την 1η Ιουλίου, ημέρα που η αδικοχαμένη πριγκίπισσα θα γινόταν 63 ετών.

Η Fergie, όπως είναι ευρέως γνωστή η Δούκισσα του York, πραγματοποίησε μία μικρή αφιέρωση στην Diana στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την 1η Ιουλίου. Μοιράστηκε μια φωτογραφία του ζευγαριού που στέκεται δίπλα-δίπλα στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ για να παρακολουθήσει την επετειακή παρέλαση της Μάχης της Βρετανίας στις 15 Σεπτεμβρίου 1990, με ένα μήνυμα από καρδιάς: "Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μου φίλη Diana. Ήσουν ένας πυλώνας φωτός και αγάπης. Και τι κληρονομιά άφησες πίσω σου. Θα θυμάμαι για πάντα τα γέλια μας και το συγγενικό, ευγενικό πνεύμα που βρήκα σε σένα. Είμαι σίγουρη ότι μας προσέχεις πάντα. Αναπαύσου εν ειρήνη, φίλη μου", έγραψε χαρακτηριστικά η 64χρονη Fergie.

Η πριγκίπισσα Diana και η Sarah Ferguson έγιναν βασιλικές κουνιάδες μέσω των αντίστοιχων γάμων τους με τον μελλοντικό βασιλιά Κάρολο και τον πρίγκιπα Andrew, αλλά ήταν στενές φίλες από τα εφηβικά τους χρόνια.

"Ήμασταν κολλητές φίλες από τότε που εκείνη ήταν 14 ετών και εγώ 15", είχε δηλώσει στο περιοδικό People το 2021 η Fergie, η οποία αποκαλούσε χαϊδευτικά την Diana "Duch". Στην πραγματικότητα, η Diana ήταν εκείνη που σύστησε τη φίλη της στον πρίγκιπα Andrew.

Η Sarah Ferguson και ο πρίγκιπας Andrew παντρεύτηκαν το 1986 και χώρισαν μια δεκαετία αργότερα, αλλά παρέμειναν φίλοι και συν-γονείς των δύο τους παιδιών, της πριγκίπισσας Βεατρίκης και της πριγκίπισσας Ευγενίας.