Πριγκίπισσα Άννα | Η ανησυχία της κόρης της για την απώλεια μνήμης

Τι είναι αυτό που ανησυχεί τη Zara Tindall μετά το ατύχημα που είχε η πριγκίπισσα Άννα;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το ατύχημα που είχε η πριγκίπισσα Άννα είχε ως συνέπεια εκτός από τους μικροτραυματισμούς της και απώλεια μνήμης. Το δεύτερο φαίνεται πως ανησύχησε την κόρη της, Zara Tindall.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση που έκανε η αδερφή του βασιλιά Καρόλου ήταν στο Royal Ascot 2024 στην οποία μάλιστα συνοδευόταν από την κόρη της. Στις 23 Ιουνίου η πριγκίπισσα Άννα είχε το ατύχημα που σχετίζεται με ένα άλογο και σύμφωνα με το βρετανικό ΟΚ! έκανε τη Zara Tindall "να ταραχτεί πολύ".

"Αυτό είναι ακριβώς που ανησυχεί τη Zara εδώ και καιρό ότι θα συμβεί αλλά η μητέρα της δεν είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει με όλους τους άλλους να καταρρέουν" αναφέρει πηγή στο περιοδικό. Μετά τη διάγνωση καρκίνου του βασιλιά Καρόλου και της Kate Middleton, η πριγκίπισσα Άννα ανέλαβε περισσότερα καθήκοντα για να βοηθήσει και συχνά τη χαρακτηρίζουν ως ένα από τα πιο σκληρά εργαζόμενα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Η πριγκίπισσα Άννα, που πιστεύεται ότι ο τραυματισμός της προέρχεται από το κεφάλι ή τα πόδια του αλόγου, υποφέρει από διάσειση η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την αμνησία. "Έχει πραγματικά ταράξει τη Zara ελπίζει απεγνωσμένα ότι αυτό με τη μνήμη είναι παροδικό" αναφέρει η πηγή. "Αυτή ήταν μια τεράστια στιγμή αφύπνισης για όλους στην οικογένεια και είναι δικαίως αγχωμένοι".

Σύμφωνα με τη Daily Express, η πριγκίπισσα "αναμένεται να αναρρώσει πλήρως" και από τη στιγμή που έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Το ίδιο δημοσίευμα με πηγή τον σύζυγό της, Sir Timothy Laurence. σημειώνει ότι η 73χρονη "αναρρώνει αργά".