Πρίγκιπας George | Η αγαπημένη του καλοκαιρινή δραστηριότητα συνδέεται με τη μητέρα του, Kate Middleton

Πώς αγαπά να περνά τις καλοκαιρινές του διακοπές ο 10χρονος γιος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή των παιδιών. Το γεγονός ότι κατά κανόνα δεν έχουν και τόσα πολλά να κάνουν απολαμβάνοντας την ηρεμία τους και αφήνοντας τις σχολικές του υποχρεώσεις στην άκρη παίζει σίγουρα σημαντικό ρόλο. Στην περίπτωση του πρίγκιπα George, ισχύει ακριβώς το προαναφερθέν με μία, όμως, σημαντική διαφορά: στο θερινό του πρόγραμμα, εντάσσεται και μία αγαπημένη του δραστηριότητα.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Αυτή η εβδομάδα είναι η τελευταία που ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis πηγαίνουν στο σχολείο, καθώς το αγαπημένο τους Lambrook School κάνει ένα μικρό διάλειμμα για καλοκαιρινές διακοπές. Ο πρίγκιπας George ετοιμάζεται, λοιπόν, να επιδοθεί στο αγαπημένο του σπορ, που δεν είναι άλλο από το τένις.

Ο 10χρονος είναι γνωστό ότι είναι μεγάλος οπαδός του τένις και αν η οικογένεια του περάσει το καλοκαίρι στο σπίτι τους στο Norfolk, το Anmer Hall, ο μελλοντικός βασιλιάς θα έχει πολλές ευκαιρίες να παίξει. Εκτός του ότι το κρατάει το σώμα του ενεργό, το τένις είναι επίσης γνωστό ότι είναι μια δραστηριότητα που ενισχύει τον εγκέφαλο - ιδανική καθώς ετοιμάζεται να επιλέξει το επόμενο σχολείο του.

Σε ηλικία μόλις 10 ετών, ο πρίγκιπας George παρακολουθεί συχνά το Wimbledon, καθώς κάθεται μαζί με τη μητέρα του και την αδελφή του, πριγκίπισσα Charlotte, στο τουρνουά. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι του αρέσει να παρακολουθεί το άθλημα, καθώς παίζει από μικρός και μάλιστα έχει πάρει μαθήματα από τον πρωταθλητή Roger Federer.

Όταν ο πρίγκιπας George άρχισε να παίζει το 2017, η πριγκίπισσα της Ουαλίας παραδέχτηκε ότι ο γιος της απλώς "ήθελε να χτυπάει μια μπάλα", αλλά αν έχει πάρει το παράδειγμα της ταλαντούχας μητέρας του, είμαστε σίγουροι ότι ο μικρός πρίγκιπας έχει κάνει άλματα προόδου - ειδικά δεδομένου ότι ο Roger Federer δήλωσε ότι ο "χαριτωμένος" νεαρός είχε καλή τεχνική τένις, μετά από μία μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση.