Βασίλισσα Letizia | Η άβολη στιγμή στη μεγάλη ημέρα της πριγκίπισσας Leonor

Τι συνέβη με το φόρεμα που επέλεξε η βασίλισσα Letizia;

Στις 3 Ιουλίου η πριγκίπισσα Leonor έζησε μία ακόμη σημαντική στιγμή. Από την ημέρα της ενηλικίωσής της η διάδοχος του ισπανικού θρόνου έχει συγκεντρώσει πολύτιμες εμπειρίες. Ανάμεσα σε αυτές και η πρόσφατη προαγωγή της στη Στρατιωτική Ακαδημία της Zaragoza όπου και πήρε νέο στρατιωτικό βαθμό. Ως εκ τούτου όλη η προσοχή να ήταν στραμμένη στη 18χρονη πριγκίπισσα, αλλά τα βλέμματα κέρδισε και η μητέρα της, βασίλισσα Letizia.

Μια ατυχία που είχε με το νέο της φόρεμα της έδωσε μία πιο ανθρώπινη πτυχή στην ημέρα. Η σύζυγος του βασιλιά Felipe επέλεξε ένα φλοράλ φόρεμα σε αποχρώσεις του πράσινου επιβεβαιώνοντας το πάντα καλό της γούστο. Πρόκειται για ένα κομμάτι από τον διάσημο οίκο Maje Paris απόλυτα ταιριαστό για την περίσταση που αναδείκνυε τη σιλουέτα της.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο αέρας που σηκώθηκε δημιούργησε μία άβολη στιγμή αφού σήκωσε και το φόρεμα και άφησε εκτεθειμένα τα πόδια της 52χρονης βασίλισσας.

Βασίλισσα Letizia | Η άβολη στιγμή στη μεγάλη ημέρα της πριγκίπισσας Leonor

Η βασίλισσα Letizia χειρίστηκε την κατάσταση με αμεσότητα και διακριτικότητα, κρατώντας το φόρεμα στη θέση του με τα χέρια τους. Το περιστατικό συνέβη κατά την άφιξή της στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η στρατιωτική παρέλαση.

Δεν τελείωσε όμως εκεί. Την ώρα που ακούγονταν ο εθνικός ύμνος, η βασίλισσα φαινόταν να νιώθει άβολα. Όχι μόνο γιατί έπρεπε να συνεχίσει να κρατά το φόρεμά της λόγω του αέρα αλλά έπρεπε να διαχειριστεί και το γεγονός ότι ο αέρας έφερνε τα μαλλιά στο πρόσωπό της και δυσκόλευε την όρασή της.

Παρά τις μικρές δυσκολίες όμως η Letizia κατάφερε να ανταπεξέλθει στις βασιλικές της υποχρεώσεις χωρίς παραπάνω προβλήματα δείχνοντας επαγγελματισμό και χάρη σε καταστάσεις πίεσης.

Διαβάστε Επίσης