Βασιλιάς Κάρολος | Οι νέοι καλεσμένοι που αναμένεται να υποδεχτεί φέτος το καλοκαίρι στο Balmoral

Ποιους προσκάλεσε ο βρετανός μονάρχης στην εξοχική του κατοικία;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το ότι ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του, βασίλισσα Καμίλα, περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο Balmoral τον Αύγουστο δεν είναι κάτι που είναι μυστικό. Όπως και το γεγονός ότι συχνά πυκνά υποδέχονται καλεσμένους και φίλους στη σκωτσέζικη κατοικία τους. Μόνο που φέτος αναμένεται να καλωσορίσουν νέους επισκέπτες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των βρετανικών μέσων, όπως και η βασίλισσα Ελισάβετ Β΄, έτσι και ο Κάρολος ακολούθησε τη συνήθεια της αείμνηστης μητέρας του να προσκαλεί τον πρωθυπουργό για μία σύντομη επίσκεψη στο οικογενειακό καταφύγιό του στο Aberdeenshire.

Μετά τις γενικές εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο ηγέτης των Εργατικών Keir Starmer έγινε ο νέος πρωθυπουργός, με τον βασιλιά να τον διορίζει επίσημα κατά τη διάρκεια ακρόασης στο παλάτι του Μπάκιγχαμ την περασμένη Παρασκευή. Ακολουθώντας την παράδοση, ο Keir και η σύζυγός του, Victoria, είναι πιθανό να προσκληθούν στο Balmoral από τον βασιλιά κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών του Κοινοβουλίου.

Ο πρώην πρωθυπουργός Rishi Sunak και η σύζυγός του, Akshata Murty, απεικονίστηκαν μαζί με τον βασιλιά και τη βασίλισσα στην εκκλησία Crathie Kirk για την πρώτη και μοναδική διαμονή τους στο Balmoral το περασμένο καλοκαίρι. Συνήθως, ο βασιλιάς και η βασίλισσα συνοδεύονται επίσης από μέλη των οικογενειών τους, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας και των τριών παιδιών τους. 

Διαβάστε Επίσης