Πρίγκιπας William | Αναβίωσε μια γλυκιά συνήθεια που ξεκίνησε η πριγκίπισσα Diana

Ο πρίγκιπας William βρίσκει πάντα τρόπους να τιμήσει τη μνήμη της μητέρας του.

O πρίγκιπας William και τα παιδιά του ακολουθούν τα χνάρια της πριγκίπισσας Diana. Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου ετοιμάζεται να πάει τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis σε ένα κέντρο αστέγων.

"Μία κίνηση που αντανακλά τις δικές του επισκέψεις στις δομές των αστέγων όταν ήταν παιδί και συνόδευε τη μητέρα του πριγκίπισσα Diana" σημειώνει το βρετανικό Hello!. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στους The Times, ο πρίγκιπας William αποκάλυψε ότι μιλάει συχνά στα τρία του παιδιά για τους άστεγους μετά από εικόνες ανθρώπων στο δρόμο που έχουν συναντήσει στον δρόμο για το σχολείο.

"Όταν έφυγα σήμερα το πρωί, ένα από τα πράγματα που σκεφτόμουν ήταν: 'Πότε είναι η σωστή στιγμή να φέρει τον George ή τη Charlotte ή τον Louis σε ένα οργανισμό αστέγων;' Πιστεύω όταν μπορώ να το ισορροπήσω με τις υποχρεώσεις του για το σχολείο, θα τους εκθέσω σε αυτό. Στον δρόμο για το σχολείο μιλάμε για αυτά που βλέπουμε" ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της Kate Middleton.

"Θα πω στα παιδιά: ' Γιατί είναι εδώ; Τι συμβαίνει;' Πιστεύω ότι μας ενδιαφέρει όλους, είναι το σωστό πράγμα να κάνουμε, να εκθέσουμε τα παιδιά, στη σωστή φάση, στον σωστό διάλογο, έτσι ώστε να μπορούν να καταλάβουν. Θα μεγαλώνουν γνωρίζοντας ότι στην πραγματικότητα, ξέρεις ότι, κάποιοι από εμάς είναι τυχεροί, κάποιοι από εμάς χρειάζονται ένα μικρό χέρι βοηθείας, κάποιοι από εμάς χρειάζεται να κάνουν παραπάνω πράγματα για να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους να βελτιώσουν τις ζωές τους".

Η επιθυμία του πρίγκιπα William να εκθέσει τα παιδιά του στις δυσκολίες των αστέγων γίνεται γνωστή λίγο μετά την ανακοίνωση για τις δύο τηλεοπτικές σειρές που ετοιμάζει για το φθινόπωρο με τίτλο Prince William: We Can End Homelessness. Μέσα από αυτές θα δούμε το βασιλικό ταξίδι του εγκαινιάζοντας το Homewards- μια πρωτοβουλία σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο για την πρόληψη και τον τερματισμό της αστεγίας- και θα "καταγράψει τις ιστορίες ανθρώπων που αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή την αστεγία και εκείνων που έζησαν την εμπειρία αυτή".