Aretha Franklin | Η ζωή της βασίλισσας της soul στο National Geographic

Η Cynthia Erivo πρωταγωνιστεί στη σειρά Genious: Aretha.

Soul μουσική αναβλύζει από τη νέα σειρά Genius:Aretha του National Geographic, καθώς είναι αφιερωμένη στη βασίλισσα του είδους, την Aretha Franklin. Την ξεχωριστή αυτή προσωπικότητα της μουσικής σκηνής θα υποδυθεί η βραβευμένη με Tony, Emmy και Grammy Cynthia Erivo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σειρά θα περιλαμβάνει σπάνιες ηχογραφήσεις και στιγμιότυπα από τη ζωή της Aretha Frankin, αλλά και ερμηνείες των τραγουδιών της από την Cynthia Erivo. Πρόκειται για την πρώτη εγκεκριμένη σειρά για την Aretha Franklin, η οποία θα συνδυάζει αρχειακό υλικό με real-life performances (συμπεριλαμβανομένων των τραγουδιών "I Knew You Were Waiting for Me” και "Sisters Are Doin’ It for Themselves) με ερμηνείες της ταλαντούχας πρωταγωνίστριας. 

"Η Aretha Franklin ήταν πηγή έμπνευσης για μένα από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι. Η δύναμη, το πάθος και η ψυχή της φαίνονται στην αιώνια κληρονομιά της, όχι μόνο ως καλλιτέχνις που ξεπέρασε τον εαυτό της, αλλά ως υπέρμαχος των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Είναι τιμητικό για μένα να καλούμαι να αναδείξω την κληρονομιά, την πληρότητα της ύπαρξής της, την ανθρωπιά και τη λάμψη της. Οι δυνατότητες που έχει η φωνή μου και όσα γνωρίζω ως καλλιτέχνις, έχουν επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τη Franklin. Νιώθω ενθουσιασμένη που μπορώ και συμμετέχω στην ανάδειξη της μεγαλοφυούς προσωπικότητάς της" δήλωσε η Cynthia Erivo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ