"Δεν είχα κανένα πρόβλημα να πω 'ναι' στην Kaia"

Η Cindy Crawford μιλάει για την απόφαση της κόρης της να ασχοληθεί με το modelling σε μικρή ηλικία.

Η Cindy Crawford δεν είχε κανέναν δισταγμό να αφήσει την κόρη της Kaia Gerber να ασχοληθεί με το modelling στην ηλικία των 16 ετών. Το supermodel σχολίασε ότι αισθάνθηκε "άνετα" για την απόφαση της Gerber να βρεθεί στην πασαρέλα σε τόσο μικρή ηλικία.

"Δεν είχα κανένα πρόβλημα να πω 'ναι' στην Kaia. Αισθάνθηκα άνετα και ήμουν κάπως 'δοκίμασέ το, διασκέδασε και είμαι πάντα εδώ αν έχεις κάποια απορία'" είπε η Crawford στο E! Η ίδια εξήγησε επίσης ότι η δική της εμπειρία βοήθησε την κόρη της να ενημερωθεί για τη βιομηχανία, αλλά ότι έπρεπε να μάθει μερικά πράγματα από μόνη της. "Ήταν πολύ καλά ενημερωμένη για τους σχεδιαστές και τους νέους φωτογράφους. Όσα και να σας πει όμως κάποιος για τη βιομηχανία της μόδας, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να μάθετε από πρώτο χέρι" πρόσθεσε. 

"Δεν είχα κανένα πρόβλημα να πω 'ναι' στην Kaia"

Στη σύντομη επαγγελματική της πορεία, η Gerber έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας κι έχει περπατήσει σε catwalks των Chanel, Valentino, Saint Laurent, Calvin Klein και Marc Jacobs. Αν και έχει κάνει ήδη το δικό της όνομα στον χώρο, το νεαρό μοντέλο έχει δηλώσει ότι η "μεγαλύτερη φιλοφρόνηση" είναι η σύγκριση με τη μητέρα της.