Το maternity style παίρνει άλλη διάσταση σε αυτή την εμφάνιση της Anne Hathaway

Η ηθοποιός προτίμησε να μην φορέσει ακόμα ένα φόρεμα εγκυμοσύνης.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δίνοντας μοντέρνα διάσταση στο maternity style, η Anne Hathaway ήταν πραγματικά υπέροχη στην πρεμιέρα του Modern Love στη Νέα Υόρκη. Η ηθοποιός που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, επέλεξε ένα two piece σύνολο του Oscar de la Renta δείχνοντας την πολύ φουσκωμένη κοιλιά της. 

Αντί να φορέσει ένα φόρεμα εγκυμοσύνης, προτίμησε ένα κρεμ τοπ με έναν ώμο και ντραπέ σχέδιο και ένα λευκό παντελόνι σε ίσια γραμμή. Το σύνολό της συνδύασε με χρυσά και τιρκουάζ κοσμήματα, σκουλαρίκια, collar necklace και δαχτυλίδι.

Το maternity style παίρνει άλλη διάσταση σε αυτή την εμφάνιση της Anne Hathaway

Η Hathaway θα φέρει στον κόσμο σε λίγο καιρό το δεύτερο παιδί της με τον Adam Shulman. Το ζευγάρι έχει ακόμα έναν γιο τριών ετών, τον Jonathan Rosebanks Shulman, που γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2016.  Η ηθοποιός είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Ιούλιο με ένα ποστ στο Instagram, στο οποίο είχε αναφερθεί και στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε προσπαθώντας να αποκτήσει παιδιά. "Για όσους βρίσκονται αντιμέτωποι με προβλήματα υπογονιμότητας και σύλληψης, να ξέρετε ότι και οι δικές μου εγκυμοσύνες δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Σας στέλνω την αγάπη μου" είχε γράψει στη λεζάντα.

Είχε μάλιστα συζητήσει και πιο ανοιχτά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να συλλάβει στο Television Critics Association tour το περασμένο καλοκαίρι. 

"Νομίζω πως έχουμε μια συγκεκριμένη προσέγγιση στο πώς θα μείνει μια γυναίκα έγκυος και τις περισσότερες φορές λειτουργεί και αυτό είναι ευτύχημα. Πολλές γυναίκες όμως προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί και αυτό δεν είναι τόσο απλό. Τα βήματα που ακολουθούν για να φτάσουν σ' αυτό μπορεί να είναι επίπονα και γεμάτα απομόνωση και αυτο-αμφισβήτηση. Εγώ το πέρασα αυτό" είχε πει στο Associated Press. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ